Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.05.2014
Versió per imprimir
Comunicació
Gent de Llavaneres. El nou govern, les responsabilitats de la gent i el vostre torn
Maig de 2014
  • Gent de Llavaneres

    La moció contra l'antic alcalde i el seu antic govern és un fet. El repte és gran però era inevitable. La situació immoral i denigrant a què havia arribat l'ambient polític a Llavaneres era insostenible. Aquest ambient comprometia de manera molt greu el funcionament del teixit social i del mateix Ajuntament.

    Acceptem la responsabilitat d'un govern de concentració amb altres forces polítiques. Continuem defensant que en la diversitat i en l'acord hi ha la solució. És segur que no satisfarem els desitjos de tothom però també estem segurs de no trair els compromisos del nostre programa electoral. Ara, des del govern, els de GENT continuem amb la mateixa empenta i els mateixos objectius. Seguirem defensant la transparència, la bona gestió i la participació.

    Ara també és el torn de la ciutadania, el vostre torn. Per aprofitar la transparència cal que us interesseu per tot allò que afecta al poble. Seguiu atents al web i a les properes emissions de ràdio i TV locals. Per valorar la nova gestió cal que us impliqueu en tot allò que afecta a l'Ajuntament. Podeu demanar entrevista amb els nous regidors, assistir als plens, acostar-vos i participar en la política. Podeu aprofitar també ara la possibilitat que els regidors ens contestin les preguntes al mateix ple. Només cal que envieu les preguntes una setmana abans de cada sessió.

    Us convidem també a participar amb nosaltres en l'acte de presentació la nova proposta d'ACORD per Llavaneres. Serà el proper dissabte 21 de juny al parc de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat a les 19 h.

    És el nostre torn, el torn de la gent i de l'acord.

    Gent a la xarxa: http://www.bloggentdellavaneres.blogspot.com.es/

Diputació de Barcelona
^