X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.06.2014
Versió per imprimir
Comunicació
Gent de Llavaneres. Gent amb Acord
Juny de 2014
  • Gent de Llavaneres. Acord per Llavaneres
    Gent de Llavaneres. Acord per Llavaneres
    Quan ara els polítics ja participen a programes de la ràdio local, quan ara els partits ja no tenim limitació d'espai, ni se'ns obliga pel tema a l'hora d'escriure al web de l'Ajuntament, quan ara s'obren presentacions públiques dels pressupostos, quan ara s'han retallat els sous dels polítics i es comença a fer net amb el pagament de factures endarrerides... alguns encara dubten d'aquest nou govern multicolor.

    Els de Gent seguirem estant al costat del consens i de l'acord. És en la pluralitat i en la generositat dels governants que hi ha el futur de Llavaneres. Cal deixar enrere estils egoistes, en clau personal i partidista. Cal buscar solucions enlloc de provocar problemes. És hora d'un nou estil democràtic i de respecte per la diferència, en el que la participació i la transparència siguin referents. Només així serem capaços d'afrontar amb un mínim de garanties l'actual situació de greu crisi econòmica i social.

    És per tot això que els de Gent donem suport total a la nova proposta d'Acord per Llavaneres que es presenta el proper dissabte 21 de juny a les 19h al parc de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat. Entre tots cal construir una nova manera de fer política. En la participació i en la responsabilitat de tots hi ha la clau.

    Acceptem el repte i us convidem també a participar a l'acte de presentació i fer entre tots el nou Acord. Junts podrem.

    Gent a la xarxa: http://www.bloggentdellavaneres.blogspot.com.es/

Diputació de Barcelona
^