X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.07.2014
Versió per imprimir
Comunicació
Gent de Llavaneres. Regeneració democrŕtica a Llavaneres
Juliol de 2014
  • Intervenció d'en Manolo, en el ple
    Intervenció d'en Manolo, en el ple

    Després de la presentació d'ACORD per Llavaneres, va quedar per a tots molt clar que és absolutament necessària la participació de la gent i que els qui es dediquin a la política cal que vagin aprenent a escoltar i a demostrar-se coherents i amb vocació de servei.

    Llavaneres estarà sempre millorant, això vol dir que sempre hi haurà alguna cosa que no funciona prou bé i que caldrà arreglar. L'enllumenat, els impostos, els ajuts socials... Són aspectes sobre els qual caldrà estar permanentment a sobre. No podem renunciar als nostres drets com a ciutadans. També entenem que el bé públic està per sobre del particular i que els nostres representants polítics han de cercar el millor per a tots i no tan sols per al particular. Aquest “millor” està lluny dels enfrontaments i més a la vora de l'acord.

    Celebrem també tots aquells passos que ens acosten a la regeneració democràtica. Significatiu ha estat que al ple del mes de juny, un ciutadà s'hagi pogut asseure en la taula dels regidors i hagi pogut expressar la seva problemàtica, defensant el seu punt de vista. Aquest ciutadà va exposar un problema que no era particular sinó del col·lectiu de la gent gran del poble.

    Confiem que els representants vagin aprenent que ser accessibles és el seu deure i escoltar és la millor manera d'avançar per fer el poble millor per a tots. No hi haurà solució per a tot ni aquesta serà immediata, però cal explicar bé la gestió que es fa i demostrar que el que s'està defensant des de l'Ajuntament són els interessos de tots.

    Gaudim de la Festa Major. Fem-la nostra!

Diputació de Barcelona
^