X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.07.2014
Versió per imprimir
Comunicació
SOS Llavaneres. Participació ciutadana
Juliol de 2014
 • Des d'aquí agraïm a tots aquells que heu donat suport a la nova proposta d'ACORD per Llavaneres.

  La nova proposta de participació té la voluntat de ser plural i de progrés. Tothom hi té cabuda i el que es busca és apropar la gestió de l'ajuntament a la gent del carrer. Cal fer Llavaneres entre tots i no podem renunciar a l'opinió de ningú. Lluny del pensament partidista, unitari i excloent, els d'ACORD tenim molt clar que amb diàleg i des de la diferència és quan es pot funcionar millor.

  La previsió és necessària i més ara que el temps de crisi ens està posant a tots a prova. Un proverbi xinès diu que “si tinc deu hores per tallar un arbre, me'n passaré set esmolant la destral”. Cal treballar per l'avui i també anar fent realitat el Llavaneres 2020. La  planificació, la bona gestió, la col·laboració i l'acord són ara més necessaris que mai. Però res d'això és eficaç sense la participació.

  Ara gaudirem de la Festa Major de la Minerva. Des d'aquí us animem a que hi participeu i que la feu vostra. Hi assistirem, pensarem i farem propostes de millora. Cal començar a fer realitat el nou procés participatiu que ha de canviar la manera de fer política i de fer poble. Hem de ser conscients que el poble és de tots i que tots ens hi hem d'implicar. Des de l'espai polític us hem d'oferir mecanismes de participació, des del carrer cal que ens els reclameu i quan sigui l'hora prendre el compromís de participar-hi.

  Us animem a fer arribar les vostres propostes al mateix ajuntament, cal fer-ho en forma d'instància. Ara també podeu presentar la vostra pregunta al ple. A ACORD continuem oferint-vos el nostre contacte i suport per fer sentir la vostra veu a l'ajuntament.


  La resposta també depèn de tu.

Diputació de Barcelona
^