X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.07.2014
Versió per imprimir
Comunicació
Esquerra Republicana. Ordenant les finances municipals
Juliol de 2014
  • ERC de Sant Andreu de Llavaneres
    ERC de Sant Andreu de Llavaneres
    Estalvi

    Aquests primers mesos al govern de Llavaneres venen marcats per la voluntat del nou govern de posar ordre a les finances municipals. Com a responsables de la regidoria d’Hisenda, la primera feina que vam portar a terme va ser la reducció dels sous dels regidors per una quantitat de 105.000 euros l’any. Amb els diners que ens hem estalviat amb aquesta mesura vam poder pagar 82.000 euros a proveïdors, la majoria locals.

    Ordre

    Una segona mesura que hem portat a terme ha estat l'elaboració del nou pressupost per a l’any 2014. La falta d’activitat i de capacitat de pacte de l’anterior govern ens ha impedit tenir el pressupost en funcionament a primers d’any, endarrerint el pagament a proveïdors i entitats, i en resum, de l’activitat de l’Ajuntament. Amb el Pressupost ja aprovat i en vigor, ja hem pagat les primeres entitats i hem regularitzat les factures pendents des de primers d’any que no es podien pagar per falta de pressupost.

    Correcció

    En tercer lloc hem hagut de realitzar correccions a l’exercici pressupostari de 2013, també pendent de realitzar... i durant aquest mes de juliol el donarem per tancat. Aquest fet ens permetrà poder rebre subvencions del Fons Local de Cooperació i complir amb les normatives legals a què ens obliguen des del Ministerio de Hacienda i d’altres organismes de supervisió municipal.

    Finançament

    El finançament del nou Pavelló està garantit. Comptem amb el suport de la Generalitat, el Consell Català de l’Esport i la Diputació per tenir fins a 1.700.000 euros de subvenció per pagar bona part del Pavelló municipal, i també amb alguna entitat financera per poder completar-ne el finançament sense perjudicar les delicades finances municipals. Amb aquests diners ja podem assegurar que l’any 2015 serà l’any on començarem a veure que el projecte es converteix en realitat.

Diputació de Barcelona
^