X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 16.09.2014
Versió per imprimir
Comunicació
Gent de Llavaneres. Independents?
Setembre de 2014
  • Diada Nacional de Catalunya
    Diada Nacional de Catalunya

    Aquest 11 de setembre ha tornat a ser una Diada reivindicativa i participada. A Catalunya s'ha donat una lliçó de civisme i de determinació democràtica. A Llavaneres les entitats han tornat a rebre el protagonisme en un acte en què els polítics i els partits han volgut quedar en segon pla. Ho celebrem malgrat que des de GENT pensem que hem perdut en representativitat doncs l'ofrena l'ha fet tan sols un únic representant de cada entitat. Ens va satisfer tornar a fer l'ofrena conjunta de GENT amb els companys de SOS. Vam lamentar, encara que hem de respectar, l'absència del PP i del PSC.

    Independents? Perquè i de què? Ens admira el poble escocès, amb una situació semblant a la catalana, que han organitzat grups de debat entre gent que pensa diferent per tal de buscar o acostar-se a l'acord. La divisió mai és una situació desitjable, l'acord és el millor per a tots i és la gent qui el reclama i els polítics qui l'han de fer possible.

    A GENT tenim clar que lluitarem pel respecte a la identitat dels pobles i que la democràcia no té sentit sense respecte a les minories. De la mateixa manera, també tenim clar que ens cal estalviar recursos mancomunant i compartint serveis amb els pobles veïns. Junts estarem en millor situació per enfrontar una crisi que ja fa massa que dura.

    Continuarem treballant des del respecte a l'opinió de tots, en especial a les minories, buscant el màxim acord i amb una posició de rebuig frontal d'aquells que vulguin imposar el seu criteri. Les lleis ens han de fer lliures i si cal s'han de canviar. Hem de seguir lluitant per modernitzar un poble i un país que volem de tots. Volem votar.

Diputació de Barcelona
^