X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 08.10.2014
Versió per imprimir
Comunicació
SOS Llavaneres. Torna la TV local
Octubre de 2014
  • Torna la TV local
    Torna la TV local
    El ple de setembre es va tornar a veure per TV de Llavaneres. El nou govern de l'acord ha tornat a demostrar que és efectiu recuperant un element bàsic en democràcia, els mitjans de comunicació.

    Els ciutadans tenim el dret a estar informats i el deure d'informar-nos. El govern ha de procurar pel bon funcionament de ràdio, TV i revista locals. També és important la seva independència, és a dir que puguin informar lliurement d'allò que els sembli més interessant en cada moment.

    Uns mitjans manipulats pel polític de torn no fan cap favor a la societat. No podem acceptar que es vulgui fer callar cap mitjà local només pel fet d'emetre informació “incòmoda” per al govern o perquè els responsables del mitjà no són de la nostra “confiança”

    Des d'aquí volem agrair a la gent que de manera voluntària i altruista han fet i fan possible el funcionament de la TV local. Es mereixen tot el nostre respecte i admiració. També hem de fer extensiu l´agraïment també als amics de la ràdio. Entenem que no els sigui fàcil arribar a cobrir tot el que passa al poble i és per això que us animem a participar en aquests mitjans de comunicació.

    Va ser una prova pilot de la qual a SOS ens sentim també molt satisfets. Ara cal que es destinin els mitjans i els mitjans econòmics suficients.

    Moltes gràcies i molta sort en el nou camí de la TV local.

Diputació de Barcelona
^