X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.01.2015
Versió per imprimir
Comunicació
SOS Llavaneres. FENT POBLE. UN EXEMPLE PER A TOTS. FELICITATS CAVALCADA!
  • Cavalcada de Reis
    Cavalcada de Reis

    Un any més, i en van molts, per Nadal a Llavaneres vam poder gaudir d’una manifestació plena d’il·lusió i molt participada. La cavalcada de reis va tornar a convocar la gent del nostre poble, i també dels veïns, per acompanyar la il·lusió dels petits i grans. Carrosses, música, caramels, regals van omplir els carrers del poble.

    Res d’això seria possible sense els voluntaris de la Comissió de la cavalcada: organitzadors, tractoristes, fusters, pintors, modistes, figurants, batubanyuts, ADF... Sense reclamar cap compensació econòmica i sacrificant el seu temps de lleure ens van tornar a donar una lliçó del què és fer poble. Aquest compromís seu està molt lluny d’alguns polítics “de balcó” que només aprofiten l’acte per lluir imatge. Prenguem-ne exemple i fem costat als voluntaris que segur que també ens agrairan un cop de mà, encara que només sigui per reconèixer la seva feina.

    Des de SOS  volem explicitar un cop més el nostre compromís per ajudar a totes les entitats de voluntaris, com els de la cavalcada, que treballen per fer un Llavaneres millor per a tots.

    SOS Llavaneres dóna suport a la candidatura d’ACORD per Llavaneres a les properes eleccions municipals del maig de 2015

    Més informació:
    Web: http://acordperllavaneres.cat/
    Facebook: https://www.facebook.com/acordperllavaneres
    Correu-e: info@acordperllavaneres.cat
    Twitter: https://twitter.com/acordllavaneres

Diputació de Barcelona
^