Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.07.2015
Versió per imprimir
Comunicació
Decepció
Article del PP. Juliol de 2015
  • Creiem que si volem obtenir la confiança d'una persona o d'un grup de persones hem de ser nosaltres els que ens la guanyem, no que ens la donin de manera gratuïta, i això tan sols es pot aconseguir sent fidel a la paraula donada i complint els compromisos adquirits. Si no és així, a banda que no es confiï en nosaltres, només aconseguirem decebre a aquesta persona o grup de persones.

    A les eleccions municipals del mes de maig, el poble, que sempre té raó, va atorgar la confiança a ERC, creient en les promeses efectuades al seu programa electoral.

    Quina és la realitat fins ara? Només una paraula: DECEPCIÓ, i ens expliquem:

    Van adquirir el compromís que el sou de l'Alcalde seria de 1.800 € i el dels regidors de Govern de 850 € al mes; la realitat és que serà de 2.200 € i de 1.025 €, respectivament, i això no és ser fidel a la paraula donada. Es justifiquen dient que les quantitats que deien eren netes, com si ningú pagués impostos... Per a nosaltres són excuses de mal pagador.

    En el ple d'organització ja vam dir que no criticàvem les quantitats, malgrat l'increment superior al 20%, però SÍ l'incompliment de la promesa del seu programa electoral ja que aquest incompliment desprestigia als polítics en general.

    Decepció també en la falta de diàleg amb els grups de l'oposició, tot ho han decidit els grups d'ERC i d´ACORD, principals beneficiaris de l'acord.

    Ara bé amb l'oposició han obrat de la mateixa manera que tant criticaven fa quatre anys, deixant als regidors amb 175 € al mes en un intent d'ofegar-los econòmicament, les assignacions a grups polítics són de 100 € al mes, més 75 € per regidor, sense comentaris...

    El més greu no és solament aquesta manera mesquina d'actuar econòmicament sinó que l'afany de revenja també es duu a terme amb els mitjans tècnics i de comunicació municipals ja que en la revista municipal que arriba a totes les llars, tant dels que els han votat com dels que no i ho paguem tots, no se'ns permet un espai d'opinió a diferència del que passava en anteriors mandats.

    Seguim sense criticar les quantitats, però vetllarem perquè la inversió que fa Llavaneres pagant aquestes xifres als seus governants es vegi compensada per la seva gestió de tots en cadascuna de les seves àrees de responsabilitat, i adquirim el compromís d'encoratjar des de l'oposició, amb les nostres aportacions, a l'equip de govern que aquesta gestió sigui veritablement eficaç i beneficiï a tot Llavaneres.

    En el seu discurs d'investidura, el nostre Alcalde ja va dir que l'encàrrec que els feia el poble era que no deixessin de ser com són, i que tenien el compromís de portar a terme les seves promeses electorals. De moment anem malament, desitgem que aquesta actitud que estan adoptant sigui una excepció i que sàpiguen retornar a Llavaneres tot l'esforç que els ciutadans fan envers ells.

Diputació de Barcelona
^