Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.07.2015
Versió per imprimir
Comunicació
L'acord d'esquerres a Llavaneres, acceptem el repte
Article d'Acord per Llavaneres. Juliol de 2015
  • Especial eleccions 2015A Llavaneres tenim nou govern municipal. El pacte entre ERC i ACORD ha fet realitat el canvi que demana el poble.

    Volem que aquest sigui un govern d'esquerres i també d'acord, un govern del poble i amb el poble, un govern transparent i eficaç, un govern amb voluntat de servei al que fa més fort el consens i la comunicació amb la gent.

    No en tenim prou amb arribar al "poder". No en tenim prou amb una campanya plena de projectes i promeses. Ara cal seguir treballant per fer-les realitat. Ja us avancem que no podrem pas fer-ho tot sols, que ens caldrà el compromís i la participació de tothom.
    N'hi haurà que parlin de repartiment del "pastís", de "drets de polític", nosaltres volem parlar de gent i de projectes. N'hi haurà que recomptin vots i que en facin mida de raó. Nosaltres també agraïm el suport rebut a les urnes i és per això mateix que treballarem per continuar sent dignes del mateix. Ara bé, permetem-nos valorar també com és que la participació al nostre poble va ser tan baixa (54,9%).

    És aquest desencís en la participació d'alguns dels nostres veïns, el que ens fa ser encara més exigents, tan en els objectius de govern com en les formes de comunicació i de resposta a la ciutadania. Tenim noves formes i objectius que ens han de permetre recuperar i dignificar la política municipal tan malmesa els darrers anys.

    Sabem que els canvis no seran immediats, que cal temps per canviar mentalitats i maneres de fer. Sabem però també que estem davant d'una oportunitat que no podem desaprofitar.

    Acceptem el repte.

    Fem ACORD per Llavaneres a: http://acordperllavaneres.cat/

Diputació de Barcelona
^