X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.09.2015
Versió per imprimir
Comunicació
Inici del curs 2015-2016
Article del PP. Setembre de 2015
  • Aquests dies ha començat un nou curs escolar amb novetats importants en el nostre poble, ja que desapareix una escola per a fusionar-se amb una altra. Estem convençuts que gràcies a la professionalitat dels docents, els nostres nens tindran la mateixa qualitat d'ensenyament a què Llavaneres està acostumada. Desitgem a tots els integrants de la comunitat educativa, professors, alumnes, pares i també avis, un bon inici de curs.

    Cal dir, tot sabent que aquests canvis no són competència municipal, que el Grup Popular ni era ni és partidari del tancament d‘una de les nostres escoles. Haguéssim desitjat una negociació més contundent del govern de Llavaneres amb la Generalitat per evitar-ne el tancament, tal com consta a l´acta del darrer ple.

    També hi ha novetats a l'Escola de Música i, de la mateixa manera, confiem en què els canvis no afectin les persones que en formen part, professors, alumnes i pares, i que tant la qualitat de la formació rebuda com el número d'alumnes no disminueixi.

    D'altra banda, en el darrer ple, el Grup Popular vam presentar una esmena a una moció a través de la qual demanem un pla de xoc contra l'atur, que va ser aprovada per unanimitat. Fins a la data i com a impulsors d´aquesta esmena no hem rebut notícia de cap actuació.

    Des d'aquestes línies volem dir a l'equip de Govern que poden comptar amb el suport del Grup Popular en totes les actuacions que estiguin orientades a reduir l'atur a la nostra població.

Diputació de Barcelona
^