Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.09.2015
Versió per imprimir
Comunicació
Començant el nou curs
Article C's. Setembre de 2015
  • Ciutadans

    Passada la temporada de vacances, ens trobem una altra vegada per mitjà d'aquest espai de tribuna política, per fer balanç i expressar la nostra opinió com a grup polític. Han estat unes setmanes en les quals l'activitat ha estat menor, però que, no obstant això, no hem deixat de treballar, per preparar el curs que s'inicia.

    En l'article anterior, ens referíem a unes eleccions municipals, i a com havia quedat formada la Corporació Municipal, i apuntàvem com estava sent l'inici del mandat. Bé, arribats a aquest punt, ens trobem amb unes noves eleccions, molt significatives, i en les quals correm el risc de dividir a la població, en la defensa de les seves postures i diferents visions de com ens hem de seguir organitzant. Espero i desitjo, i el nostre esforç en aquest sentit serà màxim, que el transcurs de la campanya i els seus posteriors resultats, no ens facin perdre de vista el nostre principal objectiu, que és treballar per i per al nostre poble, i fer un "Llavaneres de tots i per a tots". 

    D'altra banda, hem de posar de manifest, perquè molts veïns així ho demanden, que no ens sembla correcte i neutral, l'exposició d'un símbol com és la bandera *estelada, permanentment visible, i l'anunci en un edifici públic, d'un comptador de dies per a les eleccions, patrocinat per una entitat, que gens té a veure amb Llavaneres. Pensem que la llibertat individual o d'un col·lectiu amb iguals interessos, és totalment respectable, però la utilització d'espais públics per a unes finalitats determinades, no és de rebut.

    Dit això, volem manifestar que el nostre grup municipal es va presentar a les passades eleccions, amb un programa, que encara que no extens per la nostra falta d'experiència en ser una força política nova, sí li donem tota la importància que es mereix per ser el nostre compromís amb els nostres conciutadans.

    I en aquest sentit, hem d'informar del següent:

    - En primer lloc, hem començat a treballar en una moció que va presentar el nostre grup, aprovada unànimement, en favor de la creació d'un pla de voluntariat dirigit principalment, a la interrelació dels joves amb els nostres veïns amb més experiència per raó d'edat, "els grans".

    - I en segon lloc, hem engegat, una iniciativa denominada "PREGUNTA C's CONTESTA", dirigida a mantenir el contacte durant tot el mandat, amb els nostres afiliats, simpatitzants i persones en general que ens van donar la seva confiança, i escoltar i donar explicacions de la nostra activitat, així com rebre i atendre inquietuds, sol·licituds i iniciatives que puguin ser d'interès.

    Exposat l'anterior, ens reafirmem en el nostre compromís de treball i relació amb les altres forces polítiques, en l'ambient de cordialitat i compromís que fins ara es manté i que es mereixen els nostres veïns.

    Quedo a la disposició de tots els llavanerencs per a qualsevol qüestió o inquietud que desitgin compartir o en la qual pugui ajudar.

    Salutacions cordials
    Carlos Sánchez Nicolau
    Regidor-Portaveu Grup Municipal C's Llavaneres

Diputació de Barcelona
^