Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 16.11.2015
Versió per imprimir
Comunicació
Ordenances fiscals i mocions aprovades
Article del PP. Novembre de 2015
  • El darrer ple celebrat al mes d'octubre va ser un dels més importants de l'any, ja que entre d'altres punts es van aprovar les ordenances municipals del 2016.

    El grup municipal del Partit Popular les va votar a favor, tot i el regust amarg, perquè dels principals increments d'impostos que pagarem tots, només aconseguirem disminuir el rebut de l'aigua, el que representarà un estalvi a tots els llavanerencs de 25.000 €.

    La nostra intenció era poder congelar l'IBI, però l'equip de Govern actual no ho va consentir. Com que compten amb majoria absoluta i l'haguessin aprovat igualment, vam decidir pactar per poder aconseguir a tots l'estalvi abans esmentat. En aquest apartat, el grup del Partit Popular tindrà com a prioritat aconseguir per al 2016 la disminució o la congelació d'aquest impost.

    Així mateix, presentem tres mocions que van ser aprovades per unanimitat i que són les següents:

    • Concessió a tots els grups d'un espai a la revista municipal (que paguem tots) amb l'objectiu de poder donar a conèixer les nostres opinions a un major nombre de ciutadans.
    • Adequació a la normativa vigent dels passos de vianants elevats, per a què sense perdre de vista l'objectiu de disminució de velocitat,  no es perjudiqui els vehicles en topar amb el paviment.
    • Urgent reparació de las voreres en mal estat de la població, priorizant per aquest any les més perilloses per als vianants i que s'aconsegueixi en el pressupost del 2016 prou partida per a reparar-ne la resta.

    També vam fer una interpel·lació al govern sobre l'Escola de música, on hi ha hagut una notable disminució del nombre d'alumnes matriculats. La nostra gestió, en cas d'haver governat, hagués anat encaminada a aconseguir un augment dels mateixos amb la qualitat de l'ensenyament que fins ara hem tingut.

Diputació de Barcelona
^