Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 13-09-2021 15:21 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Pudor pas soterrat platja costat estació
Proposta rebuda:
Bon dia.
Tal com us demanava en la proposta 17002 i 17051 el pas soterrat al costat de la estació per accedir a la platja sempre fa una pudor a pixats insuportable.
Us torno a adjuntar una foto on senyalo el punt exacte on hi ha els pixats.
Imagino que es un lloc de pas sobretot ara l´estiu per accedir a la platja i que no diu gaire de la pulcritud de Llavaneres quan el primer que veus es la deixadesa de tota aquesta zona.
Per altre banda em contesteu que van anar a netejar el pàrquing. No dubto que així va ser, però es van descuidar un cubell que ha anat donant voltes i el passat dissabte el mati estava junt al parquímetre.
Gracies per la vostra atenció

Resposta: 13-09-2021 16:11 h

Benvolgut,La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:https://ajllavaneres.cat/propostes_rebudesGràcies per utilitzar aquest servei.Molt cordialment,Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Resposta: 21-09-2021 15:04 h

Benvolgut,Des de l'Àrea de Medi Ambient ens informen que es neteja la zona regularment i han recalcat al servei la importancia de netejar el punt concret que indiqueu. Esperem que a partir d'ara, el servei sigui més efectiu.Gràcies per utilitzar aquest servei.Molt cordialment,Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^