X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 14-01-2022 13:34 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Muros
Proposta rebuda:
Hola, soy vecino de l Ametllareda colindante al Serena Vall y no estoy de acuerdo en lo de pintar muros. Si quieren pintar muros, que lo hagan en sitios específicos y no delante de mi casa ni en zonas comunes ya que son de todos no solo de los que pintan. Me parece una decisión que se ha de tomar de manera consensuada y no de manera unilateral.
La ametllareda parece una zona de guerra entre las aceras, los muros y las rotondas de mentira que montan…un poquito de por favor

Resposta: 18-01-2022 11:52 h

Benvolgut,

La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

https://ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei.

Molt cordialment,

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Resposta: 19-01-2022 11:21 h

Benvolgut,

La Regidoria de Joventut es posarà en contacte amb vostè per explicar-li la filosofia i els objectiu del projecte 'Murs Lliures'.

En relació a la rotonda, respon a una demanda dels veïns. És una solució provisional fins que es faci l'actuació de voreres en què quedarà resolt amb una acció de l'estil de la rotonda del Sorrall.

Gràcies per utilitzar aquest servei.

Molt cordialment,

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^