Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 22-03-2023 20:08 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Incidencia via publica, farola tombada carrer Salvador Espriu per camió de gran tonatge
Proposta rebuda:
Hola, de nou, nova farola tombada al carrer Salvador Espriu per pas de vehicle de gran tonatge. Tercera vegada en menys d'un any. (veure incidències 20283 i 20206).
Es tracta d'un carrer estret i amb corves a l'inici, però feu passar per aquí TOTS els vehicles que baixen de la Urbanització El Mirador, camions, excavadores etc.. i això que hi ha un parc infantil.... Quantes faroles trencades calen per a que es replantegin si el carrer Riera de l'Avall ha de ser de doble sentit? Allà hi ha amplada de sobres, sense curves tancades, i és el fluxe natural de baixada i enllaçar tot el Passeig de Joaquim Matas (des de la urbanització fins al centre del poble). Estalviarien en faroles, gràcies!

Resposta: 23-03-2023 11:07 h

Benvolgut,

La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres


Resposta: 24-03-2023 09:50 h

Benvolgut,

L'Àrea de Serveis Tècnics ens comunica que el fanal està arreglat.

Pel que fa referència a la circulació de la Riera de l'Avall, des de Mobilitat ens comenten: "Quan es va construir l'avinguda del Mirador i la urbanització va començar a ser habitada, es va canviar el sentit per solucionar el problema que es va generar: els usuaris baixaven a molta velocitat sense respectar el límit de velocitat, i tampoc respectaven la cruïlla entre aquest carrer i el passeig de Joaquim Matas i també entre l'avinguda de la Cornisa i de l'avinguda de Can Badrinas (és un nus de varis carrers). Era un encreuament molt complicat on ja hi van haver accidents. Tot i que el carrer Salvador Espriu, per on ara passen tot els usuaris que vénen de la urbanització, és estret (amb una llar d'infants i un parc), l'alternativa que proposa aquest veí ja es va comprovar que era més perillosa."

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^