X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 10-03-2024 16:54 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Medi ambient
Proposta rebuda:
Un gran problema pendent d´aquest ajuntament es la mancança d´un inventari d´arbres protegits, entenc que no convenia perquè la seva absència donava via lliure a la gran especulació urbanística que ha tingut lloc durant tants anys.
Dit això, he vist que la propietat abandonada del carrer de Munt ara està neta i em pregunto si posada a la venda.... hi han dues melies espectaculars al final de l´aparcament darrera la casa, el que era l´antic jardí ... espero que no es tallin amb la excusa que es a propietat privada!! Excusa fàcil!!! Seria una gran pèrdua pels ciutadans i només es podria culpar a l´ajuntsment per no haver fet els deures!!! Si paguem IBI volem ser escoltats !!

Resposta: 11-03-2024 08:44 h

Benvolguda,

La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres


Resposta: 13-03-2024 08:46 h

Benvolguda,

La Regidoria de Medi Ambient ens comenta:

"L'actual Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és molt més restrictiu i més conservacionnista que qualsevol catàleg d'arbres monumentals. Un catàleg com el que reclama, potser no contemplaria la protecció d'aquestes mèlies atès que el grau de monumentalitat que tenen no seria suficient per incloure-les. En canvi, el POUM estableix que per la tala d'aquests arbres caldrà justificar-ho tècnicament. En aquest cas, l'Ajuntament i gràcies al POUM podrà treballar per tal de minimitzar pèrdua de l'arbrat existent.

Existeix un projecte aprovat per l'Ajuntament (Expedient 2022/512), que es pot consultar, en què es sol·licita una llicència d'usos provisional en aquest espai per fer una aparcament per una activitat econòmica privada. En el projecte presentat i en els plànols adjunts no s'ementa la tala d'aquests arbres i es veu que els deixen fora de la zona d'actuació."

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^