X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 11-03-2024 11:27 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: GIMNAS MUNICIPAL
Proposta rebuda:
Em poso en contacte amb l' ajuntament com a ciutadana resident a Sant Andreu de Llavaneres, trobo a faltar, al igual que moltíssima gent que he parlat , d' un gimnàs municipal. Trobo excessiu que hi hagin 2 pabellons al poble y que no hi hagi cap activitat que no sigui Bàsquet i/o opcions mes quotidianes i per totes les edats, tal i com tenen el nostre poble veï Sant Vicens de Montat (Sorli) Crec que hi han espais qque estan desprofitats i es podrien fer servir per aquestes activitats tan necessaries i demandades avui en dia, com ara el pabelló antic, ja que té un espai ideal per posar un gimnas amb cara i ulls.
No sé si aquesta es la via indicada per fer la meva propsta com a veïna i ciutadana de la vila, si no, agraïria m' indiqueu si puc i com fer-ho. Gràcies per avançat.

Resposta: 11-03-2024 11:30 h

Benvolguda,

La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres


Resposta: 14-03-2024 15:13 h

Benvolguda,

El regidor d'Esports, Carles Canals, ens comenta:

"Agraïm que ens contacti per proposar actuacions que repercuteixin positivament a la millora de la qualitat de vida del poble. Som conscients que tenim una mancança d'equipaments esportius. Actualment estem treballant per poder disposar d'un equipament d'aquestes característiques a la nostre població en un futur.

Com vosté bé ha dit, altres poblacions disposen d'un gimnàs, però no és municipal ja que ho gestiona una entitat privada, tot i que ofertin preus especials als residents.

Respecte al que comenta dels dos Pavellons municipals, la seva activitat està gairebé complerta: les tardes estan ocupades per les entitats esportives, i els matins per les escoles per poder realitzar l'educació física als seus alumnes.

Des del Govern tenim com a prioritat millorar l'oferta esportiva a tots els nivells. Moltes gràcies per les seves aportacions."

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^