X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 19-03-2024 11:26 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Varis
Proposta rebuda:
Bon dia.adjunto una foto perquè es vegi com esta aquest muro. La part de dalt esta totalment deixada,temps enrere varen tallar unes fulles de la palmera que hi ha a l'ermita i algunes no es van recollir,a part els arbustos que donen cap el passeig mare de déu de lourdes fa setmanes es van retallar/podar pr els que donen cap a l'altre costat (muro) no s'hi va fer res.
I ara a sobre ens trobem pintades al muro. No se si a la part baixa (al jardi) si pot posar alguna farola per que quedi una mica mes iluminat. Ja que en el seu dia els focos del passeig iluminaven molt,pr els van reduidir i ara la part d'abaix queda poc iluminava.
A part adjunto altres fotos perquè tmb veieu el que pasa casi cada dia( porros i pixades de persones),tant de dia com de nit. Per aquest tema no se si hi han camares o es pot posar alguna. Perquè com deia mes a dalt per la nit queda molt fosc aquesta zona . Gracies.

Resposta: 20-03-2024 14:21 h

Benvolguda,

La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^