X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 05-04-2024 09:35 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Semàfors i parades de Bus
Proposta rebuda:
Ja és la tercera vegada que us contacto i mai he rebut resposta.
És i sostenible el disseny de mobilitat al poble actualment amb la via més i portant constantment col.lapsada pel fluxe de vehicles, parades de bus i semàfors en el tram entre la sortida de l´autopista i el semàfor del pabelló.
Agrairem que es prioritzin solucions abans de l´inici de temporada d´estiu, quan és insoportable per l´augment de població al municipi.

Resposta: 12-04-2024 12:44 h

Benvolguda Sra. Sagué,

Estem treballant en diferents propostes per millorar la mobilitat de Sant Andreu de Llavaneres. En el cas que ens exposa, la carretera que puja de la platja és l'av Sant Andreu i no és de titularitat municipal sinó que pertany a la Diputació de Barcelona. Per tant, qualsevol actuació que es vol dur a terme l'han d'aprovar.

En els darrers mesos s'han fet algunes actuacions per millorar els temps dels semàfors en funció de la densitat de trànsit de cada moment amb programacions adaptades a cada moment del dia.

Finalment, li demanem disculpes i revisem el procediment de les seves instàncies per conèixer els motius pels quals no va rebre cap resposta.

Salutacions,
 

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^