Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 26-08-2024 13:34 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Alquiler casa - normativa
Proposta rebuda:
Buenos días,
Escribo para saber si, para publicar nuestra casa en AirBNB debemos pedir un permiso, una licencia, u otra cosa. También saber si hay impuestos asociados y alguna otra información que tengamos que tener en cuenta.
Gracias

Resposta: 27-08-2024 12:13 h

Benvolguts,

La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent perquè us puguin informar.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres


Resposta: 02-09-2024 14:18 h

Benvolguts,

En relació a la seva consulta, per a que un habitatge sigui d'ús turístic és necessari fer una comunicació per a inici d'aquesta activitat a la Generalitat de Catalunya, obtenir la llicčncia d'habitatge d'ús turístic, i que la Generalitat faci la inscripció al Registre de Turisme. Si no esta inscrit al Registre de Turisme no es pot realitzar aquest tipus d'activitat.

Perň al mes de novembre es va aprovar el Decret-LLei 3/2003, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el rčgim urbanístic dels habitatges d'ús turístic, el qual afecta al municipi de Sant Andreu de Llavaneres, i des de llavors estŕ en suspens la concessió d'aquest tipus de llicčncies, ja que l'Ajuntament ha d'adaptar-se a aquesta nova normativa. Per tant, de moment, no es concedeixen noves llicčncies per a habitatges d'ús turístic. 

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^