X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 31.08.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sis tallers per millorar els teus recursos digitals
Us presentem l'oferta formativa adreçada a les persones, que es posen en marxa el 19 de setembre, dins del cicle 'Treball, Talent i Tecnologia'

El projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' té a punt una àmplia oferta de tallers i cursos adreçats a persones que vulguin millorar les seves competències digitals. El primer es farà a partir del 19 de setembre i les inscripcions ja estan obertes. Són un total de sis propostes, totes  gratuïtes: la majoria es faran de manera telemàtica i dues de les formacions s'impartiran presencialment. Aquest projecte està impulsat pels ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, s'inclou en el programa 'Treball, Talent i Tecnologia' i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

El tallers adreçats a la millora de competències digitals per a les persones es faran entre els mesos de setembre a novembre i pretenen dotar de recursos en àmbits com les eines de treball col·laboratiu, l'ús de les xarxes socials per a la recerca de feina i la venda i promoció de productes i/o serveis. També es treballaran eines com el CV digital, els portals professionals en línia i el desenvolupament de la marca personal a internet. Preneu-ne nota!

 Els tallers 

  • 'Domina les eines del treball col·laboratiu' (8 h). Sessions els dies 19, 20 i 27 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, en línia. A càrrec de Mireia Gargallo Linares.
  • 'Del CV tradicional al CV digital' (9 h). Sessions els dies 4, 6 i 11 d'octubre, de 9.30 a 12.30 h, presencial al Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt. A càrrec de Laura Cespedosa Cañada.
  • 'Desenvolupament de marca personal a internet per a la recerca de feina i la venda de productes o serveis' (15 h). Sessions els dies 14, 19, 21, 26 i 28 d'octubre, de 17.30 a 20.30 h, en línia. A càrrec d'ICEB.
  • 'LinkedIn-Troba feina o clients amb la principal xarxa professional' (9h). Sessions els dies 24, 26 i 31 d'octubre, de 17 a 20, en línia. A càrrec de Cèlia Hil.
  • 'Instagram: la xarxa visual que necessiten tots els projectes, professionals i empreses' (9h). Sessions els dies 8, 10 i 15 de novembre, de 17.30 a 20.30 h, en línia. A càrrec de Marta Sánchez Ortega.
  • 'Portals professionals en línia: la feina et ve a buscar' (4h). Sessió el dia 8 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, presencial al Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt. A càrrec d'AD INFINITUM ocupabilitat. 

Tots els tallers estan finançats per la Diputació de Barcelona en el marc del programa 'Treball, Talent i Tecnologia'.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la web de Les 3 Viles.

Tallers adreçats a la ciutadania

 Accions adreçades a empreses 

D'altra banda, el projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' prepara un cicle de seminaris per a empreses i manté actiu el programa d'assessorament. Aquí podeu consultar els seminaris adreçats a empreses i en aquest enllaç trobareu informació del programa d'assessorament. Treball, Talent i Tecnologia ‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' forma part del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. Està impulsat impulsat conjuntament pels Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

Informació relacionada
Ha inclòs accions de millora de la digitalització adreçades a empreses de diferents sectors i a la ciutadania de Les 3 Viles
S'impartirà els dies 17 i 24 d'octubre, al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç
Inscripcions obertes a un seminari el proper divendres 23 de setembre, de 13.30 a 16.30 h, a la Biblioteca de Llavaneres, amb pica-pica per als assistents
Una desena d'empreses de les 3 Viles ja s'han acollit al programa d'assessorament personalitzat per revolucionar les seves competències digitals
Es faran a la tardor dins del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'
En marxa un programa d'assessorament personalitzat per revolucionar les competències digitals dels negocis de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes d'Estrac
El programa ‘Treball, Talent i Tecnologia' entra en la fase d'assessorament i formació
Es farà divendres 17 de juny al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç, en el marc del projecte ‘Treball Talent i Tecnologia´
Es farà coincidint amb les jornades empresarials del 27 d'octubre, al port Balís
Hi col·laboren de manera coordinada els ajuntaments de les 3 viles, amb el suport de la Diputació
El primer pas és conèixer la situació actual dels negocis ubicats a les 3 Viles pel que fa a la digitalització
CANVI DE DATA | La reunió, amb format telemàtic, tindrà lloc dijous 6 de maig al vespre
Diputació de Barcelona
^