Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.11.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Fira de cerveses i tapes d'autor i concurs gastronòmic, novetats de la Fira de Tardor 2014
Totes dues propostes es podran trobar dissabte 22 de novembre, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat

Cistell de la Fira de la TardorLa Fira de la Tardor de Llavaneres presenta aquest 2014 dues novetats: la 1a Fira de la Cervesa Artesana i la Restauració i el Concurs Pomes Farcides i de Bolets. La Fira de la cervesa es podrà visitar dissabte 22 de novembre, de les onze del matí a les deu de la nit, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. Pel que fa al concurs, les creacions s'hauran de portar al recinte firal a les 18 hores. Per participar-hi, caldrà inscripció prèvia, del 14 al 21 de novembre, i s'atorgaran dos premis de 150 €. Durant tot el cap de setmana del 22 i 23 de novembre, a més, hi haurà mostra de comerç local, activitats infantils i exposició de bolets, i, diumenge a les 12 hores, degustació gastronòmica popular.

Aquí podeu consultar el llistat d'expositors.


Fira de cerveses artesanes i tapes d'autor

La 1a Fira de la Cervesa i de la Restauració de Llavaneres comptarà, el proper dissabte 22 de novembre, amb la participació de sis cervesers d'arreu de Catalunya: Birra08, La Brava, Seelen, Cesc, La Mataró i Biir, que oferiran les seves varietats de cervesa elaborada amb ingredients tan especials com algues, gingebres…

Per a maridar les cerveses, diferents restauradors de Llavaneres aportaran les seves tapes d'autor a preus molt assequibles. Entre d'altres, hi participaran el restaurant Can Jaume, Can Perich, El Racó del Navegant i el Bar Restaurant d'El Casal de Llavaneres. A més, Can Jaume hi portarà la seva varietat de torrons artesans.

La fira de la cervesa s'ubicarà al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, de les onze del matí a les deu de la nit.


Concurs de Pomes farcides i concurs de Bolets

Llavaneres recupera aquest 2014 el concurs gastronòmic que, fa més d'una dècada, se celebrava per Sant Andreu i que, de fet, va donar origen a l'aleshores coneguda com a Festa de la Poma. La novetat d'enguany és que a més de concursar cuinant pomes farcides, el plat clàssic del dinar de Sant Andreu, es podrà fer amb la cuina del bolet.

Per participar-hi, caldrà inscriure's prèviament a l’Ajuntament de Llavaneres, del 14 al 21 de novembre de 9.00 a 14.00 h. Els plats s’hauran de presentar dissabte 22 de novembre, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, una hora abans del concurs, a les 18.00 h, i s'atorgarà un premi únic de 150 € per al guanyador del concurs de pomes farcides, i un premi únic de 150 € per al guanyador del concurs de bolets.

Un cap de setmana farcit de propostes

La fira de la cervesa i el concurs gastronòmic s'acompanyaran durant tot dissabte amb les paradetes del comerç local -que també hi seran diumenge al matí- i amb activitats infantils: hi haurà gegants i xocolatada, entre d'altres. Durant tot el cap de setmana es podrà visitar a la sala de plens l'exposició de bolets. I diumenge, a més de la degustació popular de pomes farcides, de bolets i de Coca de Llavaneres, hi haurà jocs gegants, passejada en poni, un taller de manualitats i una activitat molt simpàtica, a la plaça de la Vila: regar i lligar les pesoleres, amb l'ajut dels productors de pèsol de Llavaneres Horta Marcó, Horta Pera i Horta Rabassa.


Activitats infantils

  • Rega i lliga les pesoleres de la plaça de la Vila
  • Passeig en Poni i Taller d'Argila a plaça de la Vila

PONIS MAS PLANABES
Sant Joan de les Abadesses
Passejades en ponis per a nens

  • Taller de Caga Tió a càrrec dels comerciants del carrer de Munt

Torres i Pals / Escales i Serps / 3 en ratlla / Bitlles gegants Inflables
Passe Trappe / 4 en ratlla / Billar/Golf / Hability / Sjoelback / Billar Japones


Festa solidària

Restaurants, pastisseries i altres comerços de la vila, cooperativa, associacions i Ajuntament col·laboren en aquesta proposta desinteressadament. La recaptació obtinguda en la degustació es destinarà a una causa solidària: en aquesta ocasió, es lliurarà a Llavaneres contra el càncer.

Informació relacionada
Diumenge, 23 de novembre de 2014
Pomes farcides, bolets i coca de Llavaneres, ofert per pastisseries i restaurants locals i, per acompanyar, degustació de vins i caves
Dissabte, 22 de novembre de 2014
Dissabte, 22 de novembre de 2014
Fira i mostra de comerç local
Us detallem les empreses, associacions i establiments que participaran aquest cap de setmana a la Fira de Tardor 2014
Divendres, 14 de novembre de 2014
Del 14 al 30 de novembre, als restaurants i establiments participants
Actualització (7/11): El període d'inscripció ja està tancat
Diputació de Barcelona
^