Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Ruta de les Roques de Llavaneres estarà degudament senyalitzada
L'autor del llibre “Roques de Llavaneres” i un tècnic de la Diputació de Barcelona recorren els espais per on se senyalitzarà aquesta ruta, que posa en valor la riquesa natural del municipi

La regidoria de Promoció Econòmica ha engegat el projecte de senyalització de la Ruta de les Roques de Llavaneres, un recorregut pel parc forestal de la vila on s'hi troben diversos elements geològics de gran interès natural i turístic, identificats i popularitzats per Andreu Ventura Devesa, autor del llibre fotogràfic “Roques de Llavaneres”. Precisament, Ventura va acompanyar per la zona a Albert Martín, Cap de la Unitat d'Infraestructures Turístiques de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, per mostrar-li les roques més emblemàtiques i estudiar la senyalització de la ruta.

Prèviament, es va realitzar una reunió a l'Ajuntament, amb tècnics de Promoció Econòmica i Medi Ambient, en la qual es van valorar diverses propostes de recorregut, com per exemple l'excursió que el grup excursionista del Casal de Llavaneres va fer l'any passat. També es va identificar la necessitat d’unificar totes les senyalitzacions existents a la zona, com per exemple la de la Ruta de les 3 Viles, per tal que els excursionistes disposin d'informació clara sigui quina sigui la ruta que segueixin. L'objectiu és d'unificar totes les rutes en una mateixa senyalització que permeti als excursionistes moure’s entre municipis i que tots els camins senyalitzats formin part de la xarxa de senders.

La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme, Consum i Noves Tecnologies, Teresa Vidal, ha explicat que «posar en valor el nostre patrimoni natural és molt important, ja que per una banda aconseguim que els veïns coneguin i estimin el territori i, per l'altra, fem que Llavaneres sigui encara més atractiu per rebre nous visitants». El projecte compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona.

Ruta dels Rocs

Diputació de Barcelona
^