X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Màrqueting i creixement personal, més propostes del Forma't 2020

El cicle Forma't 2020, que l'Ajuntament de Llavaneres organitza conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, avança a molt bon ritme. A Llavaneres, aquest any, s'han programat tres formacions per part de la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme, que estan tenint molt bona acollida. Us en donem més detalls.

Curs de neuromàrqueting

Aquesta setmana s'ha posat en marxa un curs sobre neuromàrqueting que ha tingut molt bona acollida. Aquesta formació té com a objectiu augmentar la capacitat dels alumnes d'influir en els clients i d'establir-hi relacions emocionals per tal d'incrementar les vendes i les estratègies col·laboratives.

El curs de 'Neuromàrqueting i comunicació a través de les emocions' l'està impartint Mero Aymà, assessor i coach per a famílies empresàries, i s'allargarà fins al proper 29 d'octubre. Té una durada de deu hores i és gratuït.

Curs de màrqueting digital per a empreses

D'altra banda, dimarts de la setmana passada, es tancar la formació sobre Màrqueting digital per a empreses, que va reunir una vintena d'alumnes. La formació es va oferir de manera telemàtica els dies 29 i 30 de setembre i 6 i 13 d'octubre i va anar a càrrec de Dolors Guillén, consultora en màrqueting digital i estratègic a Inbox Publicitat.

Us compartim els continguts presentats per la formadora:

Primera sessió: Pla de Màrqueting
Segona i tercera sessions: Xarxes socials
Quarta sessió: Gestió

Propera activitat

La regidoria de Promoció Econòmica disposa d'una tercera proposta de formació que, en aquest cas, s'impartirà durant el mes de novembre. Es tracta d'un taller de sis hores de durada que es durà a terme els quatre dimecres del mes, en horari de tarda. Porta per títol 'Els colors de la nostra mirada' i anirà a càrrec de Cristina Morera Safont-Tria, coach especialista en desenvolupament personal i d'equips.

La finalitat del taller és conèixe'ns millor a nosaltres mateixos i als grups als quals pertanyem: descobrir amb quines “ulleres” acostumem a mirar les situacions, com ens comuniquem i què arriba als altres, com gestionem les problemàtiques... Un taller que ens permet avançar com a grup i a enriquir-nos personalment.

Taller

Les inscripcions estan obertes, però les places són limitades. Us podeu apuntar emplenant aquest formulari.

 • La proposta
  Taller: 'Els colors de la nostra mirada'
  4, 11, 18 i 25 de novembre
  De 18.30h a 20 h (6 h)
  En línia
  Gratuït
Informació relacionada
El Forma't 2021 inclou una proposta en línia gratuïta
Dimarts, 10 de novembre de 2020 (*fins al 15-12-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
La regidoria d'Ocupació obre inscripcions per a un curs de francès d'atenció al client, adreçat al sector de la restauració i els serveis
Dimarts, 13 d'octubre de 2020 (*fins al 27-10-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
Dimarts, 13 d'octubre de 2020 (*fins al 14-12-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
Dimarts, 6 d'octubre de 2020 (*fins al 5-11-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
Dilluns, 5 d'octubre de 2020 (*fins al 5-12-2020)
El Forma't 2020 inclou una proposta en línia i a un preu reduït
A causa de la pandèmia, la majoria de propostes de formació es faran en línia
Diputació de Barcelona
^