X
Emergčncia per sequera!
Notícies
12.05.2021
Llavaneres obté el Segell Infoparticipa 2020
Hem assolit el 92% dels objectius de transparčncia informativa del web municipal

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit per segon any consecutiu el Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'avaluació del 2020 ha tornat a atorgar el segell de qualitat i transparència informativa al web municipal ajllavaneres.cat, que compleix el 92% dels objectius. Al 2018, el consistori ja va rebre una menció amb el 87% dels compromisos exigits pels experts. L'any passat es va obtenir el 94% dels objectius.

El regidor de Transparència, Gerard Viladomat, va recollir dilluns 10 de maig el guardó, en una sessió a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a càrrec del Consell Certificador, encarregat d'avaluar cada any la qualitat de la comunicació pública. Podeu consultar el Mapa Infoparticipa, aquí.

El regidor de Transparència agraeix la tasca del Consell Certificador del Mapa Infoparticipa perquè contribueix a reactivar i a promoure la transparència informativa dels organismes públics. Així mateix, manté el compromís de Llavaneres a favor d'una comunicació pública de qualitat, oberta i transparent.

Les dades que s'hi valoren estan relacionades amb la informació institucional, en especial amb els càrrecs electes i l'activitat dels òrgans de govern i els acords que s'hi prenen. S'hi fa especial atenció a la visibilitat i accés a la informació econòmica i també a les eines de participació ciutadana.

Segell Infoparticipa 2020

Mapa Infoparticipa

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^