Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple aprova el reglament del servei municipal d'informació turística
També es ratifiquen les festes locals per al 2025

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar, en la sessió de dimarts 28 de maig, la memòria justificativa, de la carta de serveis del projecte i del reglament del servei municipal d'informació turística, amb els vots a favor del PSC, el PP, Acord per Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt; i els vots en contra d'ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres. Va ser un dels punts destacats de la sessió. Us resumim la resta d'acords.

Votacions: 28 de maig  

Punt 1. El ple aprova per assentiment l’acta de la sessió ordinària celebrada el dia 30 d’abril de 2024.

Punt 2. El ple aprova l’acta de la sessió extraordinària celebrada el dia 15 d'abril de 2024, del sorteig públic per a la designació dels membres de les meses electorals, corresponents a les Eleccions al Parlament de Catalunya del dia 12 de maig de 2024, amb els vots a favor del PSC, el PP i Acord per Llavaneres; i les abstencions d'ERC Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt.

Punt 3. S’informa del control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l’Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 4. Es dona compte de la relació mensual de les operacions del compte 413 «Creditors per operacions meritades».

Punt 5. El ple aprova per unanimitat la ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local de data 6 de maig de 2024, d’aprovació del traspàs de la titularitat per a l’explotació de la guingueta GU-01 (Platja de les Barques) situada a la zona marítim-terrestre. (Exp. 2024/1192). 

Punt 6. El ple aprova per unanimitat la ratificació del Decret de l’Alcaldia núm. 545/2024, de 6 de maig, d’homologació del Pla d’Autoprotecció (PAU) del castell de focs de la Festa Major de La Minerva. (Exp. 2024/1930).

Punt 7. El ple aprova per unanimitat la proposta de les dues festes locals per a l’any 2025: dilluns 21 de juliol, La Minerva, i dilluns 1 de desembre, atès que el 30 de novembre, Sant Andreu, serà diumenge i ja és festiu. (Exp. 2024/2008).

Punt 8. El ple aprova la modificació de l’Acord mixt de les condicions de treball per als empleats públics de l’Ajuntament de Llavaneres per als anys 2019 al 2022, actualment prorrogat fins el 31 de desembre de 2024. (Exp. 2024/2087). Ha tingut els vots a favor del PSC, el PP i Acord per Llavaneres; els vots en contra d'ERC Llavaneres i Movem Llavaneres; i les abstencions de Junts per Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt.

Punt 9. El ple aprova per unanimitat l’adhesió a l’Espai 5.12 de la Comunitat de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona i també aprova per unanimitat el Protocol General amb les condicions de l’adhesió. (Exp. 2024/2104).

Punt 10. El ple aprova inicialment per unanimitat la modificació del Pla Estratègic de subvencions 2024. (Exp. 2024/3902).

Punt 11. El ple aprova inicialment per unanimitat la modificació de les bases específiques reguladores de les subvencions per a la realització de les obres necessàries per a la instal·lació dels bujols comunitaris del sistema de recollida de residus porta a porta. (Exp. 2024/2107).

Punt 12. El ple aprova inicialment la modificació de la memòria justificativa, de la carta de serveis del projecte i del reglament del servei municipal d'informació turística. (Exp. 2024/2081). Ha tingut els vots a favor del PSC, el PP, Acord per Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt; i els vots en contra d'ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres.

Punt 13. El ple aprova per majoria (amb l’absència del regidor Gerard Viladomat, d’ERC Llavaneres) la moció del Grup Municipal de Junts per Llavaneres de suport al tractat sobre la prohibició de les armes nuclears. S’adhereixen a la moció els Grups Municipals d'ERC Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt.

Punt 14. El ple no aprova la moció del Grup Municipal d'ERC Llavaneres-AM a favor d’un model turístic sostenible a l’entorn de les àrees de descans per a autocaravanes, amb els vots a favor d'ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt; i els vots en contra del PSC, el PP i Acord per Llavaneres.

Punt 15. El regidor no adscrit, Oriol Giralt, formula vuit preguntes a l’equip de govern.

Punt 16. El grup municipal de Junts per Llavaneres formula set preguntes a l’equip de govern.

Punt 17. El grup municipal d’ERC Llavaneres formula sis preguntes a l’equip de govern.

Punt 18. Es retira de l’ordre del dia perquè no es tracta d’un prec; és una felicitació. 

Punt 19. El grup municipal de Junts per Llavaneres formula un prec a l’equip de govern.

Punt 20. El regidor no adscrit, Oriol Giralt, formula la felicitació al Grup Municipal de Junts per Llavaneres pels resultats obtinguts en les Eleccions autonòmiques.

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar la sessió plenària en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Ple 28 de maig 2024

  Informació relacionada
  En una sessió extraordinària convocada per ERC, Junts i Movem Llavaneres, a l'oposició
  Infermera de professió i per vocació, hi va treballar des de 1998 fins a la seva mort, ara fa tres anys
  El govern el presenta com un document estratègic de mandat i l'oposició, en bloc, hi vota en contra
  El govern aposta per construir-hi un edifici annex al mateix nivell que la pista de joc, que també donaria servei a un futur camp de futbol 7
  També dona llum verda al conveni de col·laboració de les 3 Viles
  Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària de novembre
  Els comptes superen el 16 milions d'euros i a la plantilla de personal, amb 144 treballadors, s'hi incorpora una plaça de personal eventual
  També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua
  La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
  La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M
  El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina
  Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
  El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
  El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
  És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
  La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
  L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig
  El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
  Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
  Diputació de Barcelona
  ^