Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 16.11.2015
Versió per imprimir
Comunicació
Més participació ciutadana a Llavaneres
Article d'Acord per Llavaneres. Novembre de 2015
  • Vistes de Llavaneres. Foto: Xavi Roma

    A Llavaneres ja ha començat el canvi. L'Ajuntament s'està reestructurant per tal d'afavorir la participació ciutadana.  Volem que l'Ajuntament sigui un espai de fàcil accés, transparent i on es prioritzi la bona gestió però també la comunicació.

    Celebrem que es reconsideri l'antic format dels Patronats de gestió municipal per la nova fórmula dels Consells municipals, més oberts a la ciutadania.

    Seguint la fórmula dels Consells d'Esports i de Medi Ambient ja en marxa, ara se'n constituiran d'altres que han d'ajudar a concretar el poble de tots.  Confiem de veure aviat també els consells de Joventut i el de Comunicació, entre d'altres. Els nous polítics han d'acceptar que la veu del ciutadà és cada cop més necessària i que no es pot fer política d'esquena a la realitat del carrer.

    El Consell de Medi Ambient ja ha celebrat la seva primera trobada de constitució i es va reafirmar en la seva voluntat de recollir i treballar les iniciatives de tots aquells interessats en l'entorn del nostre municipi.

    Juntament amb el regidor, el tècnic municipal i representants de la ciutadania es va informar de la gestió de la Regidoria, de la platja, de la muntanya i de la prevenció d'incendis entre d'altres punts.

    Des d'ACORD, i en compliment del nostre programa electoral, continuarem treballat per establir aquelles formes organitzatives, com els Consells Municipals, que facin possible apropar la gestió municipal al ciutadà.

    Ara depèn de tots que els Consells tinguin sentit. No n'hi ha prou en que estiguin constituits, ara cal participar. Tots aquells interessats en Llavaneres haurem d'adreçar-nos al nostre ajuntament o als grups municipals representatius per tal de fer arribar les nostres inquietuds i si s'escau la nostra voluntat de participació.

    ACORD segueix posant a l'abast de tots el seu portal web http://acordperllavaneres.cat  per tal que ens feu arribar la vostra proposta. Participa Llavaneres!

    +info relacionada
    web municipal: Llavaneres aposta pels consells de participació
    Imatge: www.espais360-Llavaneres  (projecte del fotògraf xavier Roma)

Diputació de Barcelona
^