X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Portada Marcs Població Les 3 Viles
Botó que mostra/amaga menú lateral
Les 3 Viles
Logo 3 vilesLa guia turística de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes d'Estrac

Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac presenten la guia turística de "Les 3 Viles". El llibre recull imatges i textos que mostren els trets característics més rellevants de les tres poblacions, i fa especial èmfasi en la bellesa del paisatge, enclavat entre el mar i la muntanya, en la variada oferta d'activitats culturals i esportives, i en la riquesa de la gastronomia local. De la guia, se n'han editat 15.000 exemplars, en català, castellà, anglès i francès, que s'han distribuït per establiments turístics de la comarca. El llibre compta amb el patrocini d'Acesa i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.


Si voleu aconseguir-ne un exemplar, empleneu el següent formulari.


Podeu consultar-la en format pdf i en les quatre llengües en què s'ha editat. Atenció: els documents tenen una resolució de 13MB, per tant poden trigar uns minuts en descarregar-se:

La guia, en català

La guia, en castellà

La guia, en anglès

La guia, en francès

Informació relacionada
"Les 3 viles" han presentat una guia amb quč es referma el compromís de promocionar-se conjuntament per consolidar-se com a destinació turística
Diputació de Barcelona
^