X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament torna a convocar les places de lampista i arquitecte tčcnic
S'inclouen dins dels Plans d'Ocupació per al 2021 i en la primera convocatňria van quedar deserts

L'Ajuntament de Llavaneres té en marxa una nova edició dels Plans d'Ocupació Local, una eina per a la reactivació de l'ocupació, que s'ha dotat de 160 mil € euros i que vol incentivar la contractació de persones a l'atur. La convocatòria es va obrir al maig i aquests dies ja s'han reincorporat els primers treballadors. En concret, ja hi estan treballant tres peons de la Brigada Jove i s'ha reforçat la Brigada d'Obres i Serveis amb dues persones; també s'ha incorporat la tècnica de Joventut i Igualtat, el vigilant de la zona blava i tres auxiliars administratives que reforcen diferents àrees municipals. El proper dilluns 5 de juliol, s'hi afegiran altres tres peons joves. Dues de les quinze places, però, van quedar desertes i ara el consistori en torna a obrir la convocatòria. Es busca incorporar un lampista i un arquitecte tècnic. Aquí podeu consultar-ne les bases. L'anunci es publicarà al BOP el 7 de juliol i per tant el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 14.

Brigada Jove

A la foto, la regidora d'Ocupació i Joventut, Nadine van Loock, dona la benvinguda als tres primers peons de la Brigada Jove que ja estan treballant. Els altres tres s'hi incorporaran el proper dilluns 5 de juliol.

Plans d'Ocupació: objectius

Un dels objectius d'aquests Plans Ocupacionals 2021 que impulsa l'Ajuntament de Llavaneres, és afavorir la contractació dels col·lectius amb més dificultats en la recerca de feina (majors de 45 anys, menors de 30 anys, aturats de llarga durada, famílies monoparentals i nombroses, persones amb discapacitat...). A més, també es tindrà molt en compte la situació sociofamiliar i l'anàlisi curricular de la persona de manera que la puntuació obtinguda analitzarà els tres aspectes troncals: els laborals i personals, els socioeconòmics i els curriculars.

Situació actual

Els efectes de la crisi social i econòmica de la pandèmia provocada pel coronavirus, continuen sent evidents en l’economia i concretament en les dades d’atur.

Al municipi, el total de persones en situació d’atur arriba ja a les 527 persones , segons el que ha publicat l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya (dades de març 2021). Això implica un augment de 94 persones, si comparem les dades d’atur amb les del mateix període de l’any passat.

Amb aquesta xifra, la taxa d’atur municipal s’eleva al 11,37% el que suposa un increment del 1,82% respecte a la taxa de març de l’any passat (9,55%).

L’increment interanual s’eleva al 21,71% .

Plans Ocupacionals 2021: perfils tècnics

Els perfils tècnics que es tornen a convocar ara són els següents:

  • 1 Lampista
  • 1 Arquitecte tècnic
Cliqueu aquí per accedir al tràmit de sol·licitud de participació.

Àrea de suport

Documentació

Full de participació: perfil tècnic

Autorització de representació 

Declaració jurada: no percepció de retribucions

Informació relacionada
El consistori destinarŕ 160 mil euros per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi entre la població
Diputació de Barcelona
^