Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.10.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Caminem contra la violència masclista
Les 3 Viles organitzen una marxa popular que se celebrarà dissabte 25 de novembre

Les regidories d'Igualtat dels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac organitzen la 1a Marxa Popular contra la Violència Masclista el proper dissabte 25 de novembre, al matí, en el marc de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. Les inscripcions estan obertes fins al 22 de novembre.

Sota el lema ‘Caminem contra la violència masclista’, les 3 Viles s’uneixen per lluitar contra la violència masclista amb una caminada popular que transcorrerà per Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt. Hi haurà dos recorreguts: un de 7 km i un altre de 3 Km. La sortida del recorregut llarg es farà a les nou del matí des del parc de Sant Pere de Llavaneres; la marxa seguirà pel Port Balís i continuarà pel passeig marítim fins arribar a l’hotel Colon de Caldetes. Riera amunt, la comitiva arribarà a l’esplanada de Can muntanyà, on hi haurà un punt d’avituallament. Des d’aquest mateix punt, es donarà la sortida del recorregut curt. La ruta continuarà pels carrers de Caldetes fins arribar a la rotonda del restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç, des d’on s’enfilarà l’avinguda Sot del Camp i el camí del Padró per arribar a la zona esportiva, on finalitzarà la marxa.

Per a inscripcions a la Marxa, empleneu aquest formulari. Les persones participants rebran una samarreta commemorativa del 25N de regal (es lliuraran el mateix dia de la Marxa). La inscripció és gratuïta.

Si voleu col·laborar en l’organització i el desenvolupament de la Marxa (distribució de les samarretes, suport durant el recorregut i en l’avituallament...), empleneu aquest formulari.

Manifest i final de festa amb música en directe

Un cop finalitzada la marxa, les regidores d’Igualtat de les 3 Viles llegiran el manifest commemoratiu i donaran pas a l’actuació del grup Àvalon, un trio en clau de dona format per Carla Motis (guitarra), Marta Costa (percussió) i Laura Carreras (veu i baix). Àvalon posarà veu i ritme a diferents temes d'intèrprets i compositores per visibilitzar el paper de la dona en la música de les últimes dècades. El grup desplegarà el seu repertori format per composicions de dones, cançons de temàtica feminista i versions que evoquen la figura de la cantant. Al recinte també hi haurà diverses foodtrucks. També hi podrem trobar un estand informatiu de l'associació SI Dona de Llavaneres.

Marxa de les 3 Viles

Informació relacionada
Divendres, 24 de novembre de 2023
Amb la participació de l'Institut Llavaneres i de SI Dona
Divendres, 24 de novembre de 2023
Divendres, 24 de novembre de 2023
Amb la col·laboració de SI Dona
L'Ajuntament s'uneix a la lluita contra el masclisme en el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
Dijous, 23 de novembre de 2023
Dimecres, 22 de novembre de 2023
Dimecres, 15 de novembre de 2023 (*fins al 24-11-2023)
Una proposta de l'Institut Català de la Dona (ICD)
Convoquem la ciutadania a l'acte de commemoració del 25N: es farà divendres 24 de novembre, a les 12 h, a la plaça de la Vila
Diputació de Barcelona
^