Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Es crea un espai d'acompanyament a familiars de persones LGBTI+ del Maresme
Es farà de març a desembre, a Canet de Mar

El Consell Comarcal posa en marxa un nou projecte per acompanyar els familiars de persones LGBTIQ+ al Maresme. L'objectiu és crear un grup estable de suport mutu on s'oferirà informació, suport emocional, recursos i orientacions per afrontar la nova situació que, sovint, està plena d'incerteses. A més, serà un espai on els familiars podran compartir neguits i intercanviar experiències.

L'espai d'acompanyament farà la primera sessió al mes de març i s'acomiadarà al desembre. Durant aquest període es convocarà una reunió cada cinc setmanes; hi haurà un total de nou reunions. El lloc de trobada, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar, serà la Casa del Conserge, a la riera Gavarra, 38, d'aquest municipi.

Per facilitar la participació de les famílies, s'hi oferira servei de canguratge gratuït en el marc del programa Temps x Cures.

Si hi esteu interessats, us hi podeu inscriure aquí fins al 3 de març.

L'horari, pendent

L’horari de les sessions està pendent de definir. En el formulari d'inscripció es poden votar dues opcions (matí o tarda) i el definitiu serà l’horari més votat. S’informarà de l’horari final a partir del 4 de març.

 Contacte 

Si voleu ampliar la informació, podeu escriure a: sai.lgbti@ccmaresme.cat

Acompanyament families

Diputació de Barcelona
^