Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Consell d'Empresa, Comerç, Turisme i Consum presenta els projectes per al 2024
La trobada també va servir per fer memòria de la feina feta durant el 2023

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum va reunir, dimecres 21 de febrer, el Consell d'Empresa, Comerç, Turisme i Consum. A la trobada, que es va fer a la sala de plens, s'hi van donar cita representants polítics, de l'empresariat local i de la restauració, dels serveis, del comerç i del sector turístic esportiu (Golf Llavaneres i CN El Balís). També hi va estar representada la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

En primer lloc, es va presentar la memòria del 2023. Tot seguit, la regidoria de l'àrea, Annabel Martínez, va anunciar les accions per aquest any incloses en el conveni de les 3 Viles; el Pla d'acció de la Regidoria Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum per al 2024; així com les principals accions per al mandat 2024-2027 en matèria de desenvolupament econòmic. Entre d'altres, es proposa la modernització de les fires del Pèsol, de La Minerva i de la Festa de la Coca.

Un altre dels objectius de la convocatòria va ser la creació de comissions de seguiment del Consell i també dels grups de difusió per WhatsApp per estar informats de les novetats locals en matèria d'Empresa, Comerç, Turisme i Consum.

 Prioritats per al 2024 

La Regidoria va exposar les prioritats per al 2024, que es poden resumir en tres grans eixos de treball:

  1. Aposta decidida per la sostenibilitat i la reducció de la petjada de carboni, progressivament i en totes les accions de l'àrea.
  2. Impuls a la promoció dels productes autòctons amb el desenvolupament d’un projecte local de valorització del sector agroalimentari.
  3. Revisió de convenis i normatives de la regidoria i reorganització de les ocupacions de via pública.

Documentació

Aquí podeu consultar la memòria del 2023

Aquí podeu veure el Pla d'Acció per al 2024

Si voleu contactar amb la Regidoria, cliqueu aquí.

Consell d'Empresa

Diputació de Barcelona
^