X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Prou de violčncies masclistes!
Llavaneres torna a sortir al carrer per exigir l'eliminació de la violčncia envers les dones

Com cada 25N, Llavaneres ha tornat a reclamar la fi de la violència masclista i ho ha fet, de nou, al carrer. Des de l'Ajuntament volem donar les gràcies a Si Dona, a l'Institut Llavaneres i a totes les persones que ens han acompanyat aquest migdia, a la plaça de la Vila, en l'acte institucional de lectura del manifest del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquí podeu llegir el manifest d'aquest 2021. La Regidoria d'Igualtat convida al vespre, a les 20 h, a El Casal de Llavaneres, a una sessió de monòlegs: 'Histèries uterines', amb Xavier Melo. L'entitat Si Dona també ha programat diverses activitats per reclamar igualtat coincidint amb la commemoració d'aquest 25 de novembre. Podeu consultar-les en els actes d'agenda.

Recursos per a dones víctimes de la violència masclista

La violència masclista no només té conseqüències físiques i psicològiques per a les dones que la pateixen, sinó també sobre la seva vida laboral, tant si treballen com si estan en atur. La seva recuperació passa doncs per restaurar, en el moment adequat i amb una intervenció sociolaboral integral, el dret al treball. Un treball que les doni autonomia econòmica, ajudi a la seva integració social i les allunyi d'aquestes situacions de violència masclista. Des de la Regidoria d'Ocupació ens vol donar a conèixer la Xarxa d’atenció de les oficines de Treball per a dones en situació de violència masclista. Podeu ampliar la informació, aquí. En aquest enllaç trobareu un full informatiu amb més dades.

25N a Llavaneres    25N a Llavaneres

Pancartes contra la violència   Pancartes contra la violència

Monòlegs  Monòlegs

Informació relacionada
Dijous, 25 de novembre de 2021
No cal inscripció prčvia perň hi ha aforament limitat
Dijous, 25 de novembre de 2021
25 de novembre, Dia Internacional Contra les Violčncies envers les Dones
Llavaneres convida a commemorar plegats, de nou, el Dia Internacional per a l'eliminació de la violčncia envers les dones
Diputació de Barcelona
^