Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Som feministes!
Llavaneres reivindica el llegat feminista i reclama una societat més igualitària

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Llavaneres, de la mà de SI Dona, commemora avui el Dia Internacional de la Dona. La jornada d'aquest 8 de març ha començat amb la declaració institucional de Llavaneres com a municipi feminista i LGBTI+. A les 12 hores, s'ha celebrat l'acte de commemoració institucional de la diada, amb lectura del manifest unitari i actuació musical. Durant tota la tarda, hi va haver activitats al Casal Jove; i, ja al vespre, l'Escola de Música va oferir un recital de música i poesia a El Casal de Llavaneres. A més, durant tota la setmana, el balcó del consistori llueix la pancarta de suport al 8 de març. El 8M i sempre, treballem per una societat més justa i inclusiva.

  Declaració institucional: Llavaneres: municipi feminista i LGBTI+  

Aquesta setmana, en els accessos a Llavaneres, s'han instal·lat uns rètols de color lila on s'hi pot llegir: "Sant Andreu de Llavaneres, municipi feminista i LGBTI+". Per donar-ho a conèixer, el consistori i SI Dona han participat avui en una declaració institucional davant del senyal instal·lat a la passera del passeig de la Riera. El regidor d'Igualtat ha fet una declaració per explicar el sentit d'aquesta acció.

Mateu Pou, regidor d'Igualtat

"És una declaració de principis que quedarà reflectida amb aquests rètols amb els quals des d’ara donem la benvinguda al nostre poble. En total, hem situat cinc senyals als principals accessos al municipi."

"Avui és un dia molt important per a nosaltres, commemorem el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, però des de la Regidoria d’Igualtat treballem tot l’any a favor d’un Llavaneres més inclusiu."

8M 2023

 Acte institucional: lectura del manifest del 8M 

A les 12 hores, a la plaça de l'Ajuntament, s'ha celebrat l'acte de lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona, que ha anat a càrrec de Susanna Sibilla, Gwen Perry i de l'associació SI Dona. Per part del consistori, hi han participat l'alcalde, Nani Mora, el regidor d'Igualtat, Mateu Pou, i els regidors Jordi Roldós, Toni Majó i Tito Casado. A continuació, s'ha donat pas a actuacions musicals a càrrec de Gwen Perry i de l'Escola Municipal de Música Llavaneres. L'acte s'ha transmès en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament. El podeu recuperar aquí.

Acte de commemoració del 8MActe del 8M 

Gwen Perry  Acte del 8M

Informació relacionada
Dissabte, 25 de març de 2023
A càrrec de Laura Asensio
Dissabte, 11 de març de 2023
Dissabte, 11 de març de 2023
A càrrec de Margalida Amengual
Divendres, 10 de març de 2023
Dijous, 9 de març de 2023
Dia Internacional de la Dona
Dimecres, 8 de març de 2023
Dimecres, 8 de març de 2023
Dimecres, 8 de març de 2023
Un nou gir a la nostra vida
Dimecres, 8 de març de 2023
Dimecres, 8 de març de 2023
Hi assistiran l'alcalde, Nani Mora, i el regidor d'Igualtat, Mateu Pou
Diumenge, 5 de març de 2023
Dia Internacional de la Dona
Us presentem les propostes d'aquest 2023 per commemorar plegats el Dia Internacional de la Dona
Es farà diumenge 12 de març, a partir de les 9.15 hores, des del parc de Ca l'Alfaro
Inscripcions obertes al taller 'La caputxeta que ja no som' que s'ofereix en el marc de la commemoració del 8M
Diputació de Barcelona
^