Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.12.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sortida a Lloret de Mar amb la gent gran de Llavaneres
Es farà els dies 20 i 21 de desembre i és gratuïta per als majors de 65 anys empadronats al municipi

La Regidoria de Gent Gran organitza una sortida a Lloret de Mar aquest Nadal. Les inscripcions s'han tancat avui. Es tracta d'una estada d'un dia amb pensió completa a l'hotel María del Mar i inclou autocar. S'adreça als majors de 65 anys empadronats al municipi. La sortida es farà en autocar, des del Casal de la Gent Gran, dimecres 20 de desembre a les 17 hores. La tornada està prevista per a l'endemà a la tarda.

A la sortida, amb estada a l'hotel María del Mar de Lloret de Mar en règim de pensió completa, hi estan convidades les persones majors de 65 anys empadronades al municipi. Les inscripcions ja estan tancades.

Les persones que es vulguessin afegir a la sortida com a acompanyants -en cas que siguin menors de 65 anys o no estiguin empadronades a Llavaneres- ho podien fer abonant 38 euros (el pagament es faria directament a l'hotel). Només es permès un acompanyant per persona.

Pel que fa a les habitacions, es pot optar per dobles o individuals. Si s'opta per una habitació individual, caldrà pagar a l'hotel el suplement de 17 euros. En el moment de fer la inscripció caldrà detallar si es vol habitació doble o individual i si es farà el desplaçament en els autocars de l'Ajuntament o bé en vehicle particular.

Cartell

Diputació de Barcelona
^