Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Regulem el servei de recàrrega de vehicles elèctrics
A punt d'entrar en vigor el preu públic per fer ús de les estacions de recàrrega municipal del passeig de Jaume Brutau i de l'avinguda de Can Sans
L'Ajuntament de Llavaneres ha aprovat el preu públic per a la prestació del servei de recarrèga de vehicles elèctrics en estacions de recàrrega de titularitat municipal. Aquest preu públic s'inclou en l'ordenança número 43 i entrarà en vigor a finals de gener.

Aquí podeu consultar l'ordenança número 43 reguladora del preu públic per a la prestació del servei de recarrèga de vehicles elèctrics en estacions de recàrrega de titularitat municipal.

L'ordenança serà d’aplicació en totes les estacions de recàrrega de titularitat de l’Ajuntament ubicades en el terme municipal de Sant Andreu de Llavaneres:

  • Passeig de Jaume Brutau (davant del CAP Llavaneres)
  • Avinguda de Can Sans

 Tarifes 

  • Punt de carga lenta 0,39 €/kwh (iva inclòs)
  • Punt de carga ràpida 0,45 €/kwh (iva inclòs) 

El pagament dels preus públics pel servei de recàrrega de vehicles elèctrics s’ha de fer en règim d’autoliquidació pels usuaris del servei mitjançant pagament corresponent a través dels mitjans electrònics instal·lats a tal efecte en el punt de recàrrega. 

Recàrrega de vehicles elèctrics
El punt de recàrrega del passeig de Jaume Brutau.
Diputació de Barcelona
^