Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
A l'estiu no tot s'hi val, prou agressions!
Ens afegim a la campanya de les 3 Viles per promoure un estiu saludable i lliure de violències

Els ajuntaments de Les 3 Viles s'uneixen per continuar implementant la campanya 'A l'estiu no tot s'hi val' amb la finalitat de reflexionar entorn de la corresponsabilitat de tota la ciutadania a l'hora de prevenir i actuar davant les agressions masclistes i LGBTIfòbiques, i posar l'èmfasi en l'atenció i la protecció a les víctimes

Amb el missatge ‘A l'estiu no tot s'hi val. Prou agressions!' es pretén sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat social en l'abordatge de les agressions sexistes i LGBTIfòbiques, enteses com aquelles conductes exercides sobre una persona per motius de gènere, orientació sexual o aspecte físic en relació als estàndards estètics.

La iniciativa té per objectiu desnormalitzar comportaments i maneres de fer justificades per creences masclistes. A més, la campanya facilita informació sobre el protocol a seguir (què fer i on adreçar-se), tant si s’és víctima d’una agressió sexual com si se’n és testimoni, posant èmfasi en l’atenció i la protecció a les víctimes.

La campanya s’adreça tant a les persones agredides com a la col·lectivitat. En aquest sentit, s’interpel·la directament als establiments del poble perquè s’integrin a la xarxa d'espais segurs. La iniciativa pretén que els establiments locals esdevinguin espais segurs i de confiança per a les persones que puguin patir algun tipus de violència, on se les pugui ajudar, guiar i acompanyar. En aquests espais, se les podrà informar i assessorar sobre els serveis especialitzats on poden ser ateses per rebre l’ajuda necessària.

    Flyer_A l'Estiu no tot s'hi val AFlyer_A l'Estiu no tot s'hi val B

    Consulta la xarxa d'espais segurs adherits a la campanya aquí.

      

     

    Diputació de Barcelona
    ^