X
Preemergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
La Ruta de les 3 Viles

Ruta de les 3 VilesSant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac estan unides per una ruta natural que es pot realitzar a peu o en bicicleta. És l'anomenada Ruta de les 3 Viles. La ruta principal és circular i comprèn un total de 21 quilòmetres. El punt de sortida s´ha situat al port Balís de Llavaneres. Des d´allà ens condueix al nucli urbà de Llavaneres i, a partir d´aquí, es fa la pujada a Montalt i a Torrentbó per després baixar a Caldes i tornar al port Balís seguint la línia de mar.

Descarregueu-vos l'itinerari de la ruta en aquest enllaç

També, s´han establert uns circuits per a diferents nivells d´exigència amb la intenció d´atreure al major nombre de practicants. Així, s´han traçat diferents variants com la número 1 del passeig dels pins, riera de Sant Andreu de Llavaneres (1,75 km); la 2 de la platja, passeig dels pins, camí del Padró, Sant Vicenç de Montalt i connexió amb la ruta principal pròxima al Turó de l´Oriola (9 km); la 3 de la  riera de Caldetes, Sant Vicenç de Montalt (2,15 km); la 4 de connexió amb la ruta principal pròxima a Caldes d´Estrac en direcció a Sant Vicenç de Montalt (2 km); la 5 d´Onze pins (2,8 km) i, per últim, la derivació del nucli de Llavaneres al cementiri (1,2 km).
   
En tot el recorregut, la Diputació de Barcelona, ha ubicat indicadors amb topònims i distàncies en quilòmetres. A més hi ha una senyalització horitzontal feta amb pintura groga, que facilita molt el seguiment de la ruta.

El barri marítim - La riera - Nucli urbà: Ca l'Alfaro i l'Església parroquial - L'empremta modernista - Molí d'en Cabot - Rocs d'en Magí - Vistes panoràmiques - Església antiga i ermita de la Llorita

Punts d'interès

Diputació de Barcelona
^