X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
La Infermera Virtual
Consells de salut

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(16/11/2020)

Arxiu externL’entrada en el món laboral pot implicar, segons el tipus de feina, una gran exigència física: estar moltes hores dempeus, carregar pesos o passar moltes hores davant de la pantalla de l’ordinador. Per això, és important conèixer els factors de risc de la feina per poder fer prevenció del mal d’esquena i d’altres afeccions possibles.

(02/11/2020)

Arxiu externLa por és una emoció que sentim quan interpretem una situació com a perillosa. Les reaccions poden ser fugir, atacar, defensar-se, etc. Confiar en un mateix i en els altres és la regulació emocional de la por. Connectar amb experiències (tornar-se a posar en aquella situació, en com ens vam sentir i com vam actuar) en què vam sentir por i vam confiar en nosaltres mateixos, és una de les estratègies que podem seguir per a millorar la confiança en nosaltres mateixos.

(19/10/2020)

Arxiu externTingues present les següents consideracions nutricionals:

La dieta vegetariana respon a una filosofia, a una forma d'entendre la vida. Es consideren vegetarianes les persones que s'abstenen de menjar carn i peix. Algunes d'elles consumeixen ous i productes lactis, mentre que d'altres no consumeixen cap derivat animal. Et recordem algunes consideracions nutricionals que has de tenir en compte si segueixes una alimentació vegetariana.

(05/10/2020)

Arxiu extern

  1. Retira la roba del braç en el qual es farà la mesura evitant que la roba no quedi massa ajustada.
  2. Col·loca el braçal 2-3 cm per sobre del plec del colze i col·loca el braç en extensió, a l'alçada del cor.
  3. Mantingues una postura còmoda, recolzant l'esquena i sense encreuar les cames.
(21/09/2020)

Arxiu externPots aprofitar els dies de vacances per fomentar la seva autonomia des de la tranquil·litat, no des de l'obligació, tenint en compte que està aprenent i que els errors formen part del procés.

Diputació de Barcelona
^