X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
La Infermera Virtual
Consells de salut

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(27/06/2022)

Arxiu externEl color de la pell és el resultat de tres pigments: la melanina, els carotens i l'hemoglobina. La quantitat de cadascun d'ells en pot fer variar la coloració. El bronzejat en una pell sana és la resposta biològica de defensa davant de l’agressió que suposa la radiació solar. Recorda usar factor de protecció!

(13/06/2022)

Arxiu externTret que hi hagi una contraindicació del pediatre, és aconsellable passejar el nadó des del primer dia després de l'alta. Seran beneficiosos tant per a la mare com pel nadó; el sol ajudarà el nadó a sintetitzar la vitamina D, que fixa el calci als ossos; s'oxigenarà millor, i rebrà diferents estímuls, per desenvolupar els sentits.

(30/05/2022)

Arxiu externEncara que el tractament farmacològic és un dels més utilitzats, les teràpies psicològiques han demostrat la seva eficàcia com a tractament únic o conjuntament amb el tractament farmacològic.

(16/05/2022)

Arxiu externPer reduir els efectes dels fogots durant la menopausa portar roba de cotó, diverses peces fines superposades i un ventall pot ajudar-te a combatre els efectes de les sufocacions.

(02/05/2022)

Arxiu externLa propietat i la custòdia de la història clínica és del centre, tot i que segons la Llei 21/2000 de la Generalitat de Catalunya, tens dret a accedir-hi, i a obtenir una còpia.

Diputació de Barcelona
^