Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis
Formularis
Inscripció: xerrades d'educació afectivosexuals adreçades a famílies
AVÍS | Les inscripcions a la xerrada adreçada a famílies de joves i adolescents programada per a dimecres 5 de juny a l'Institut estan esgotades. En cas que hi hagi anul·lacions es tornarà a obrir el formulari.

  Acompanyament de l'educació afectivosexual  

L'Ajuntament de Llavaneres, l'Escola Jaume Llull, l'Escola Serena Vall, l'Institut Llavaneres i les associacions de famílies dels tres centres escolars col·laboren per oferir xerrades sobre educació afectivosexual a les famílies dels alumnes. Les xerrades aniran a càrrec de SIDA STUDI, una associació sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública, amb un funcionament organitzatiu horitzontal, que col·labora en la transformació social des de 1987.

En total, s'oferiran tres xerrades: dues enfocades a la infància, que es faran a les escoles d'infantil i primària de la vila; i una tercera adreçada a l'adolescència, que s'impartirà a l'Institut. Aquestes xerrades pretenen crear un espai per acompanyar la salut afectivosexual d'infants i adolescents, tot oferint-los recursos educatius i reflexions.

NOTA: Podeu escollir la xerrada que més us interessi, tenint en compte la proposta i també l'horari; no és necessari escollir la xerrada que s'ofereix al centre on està escolaritzat el vostre infant.

  

Les teves dades
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Diputació de Barcelona
^