X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres convoca quinze nous Plans d'Ocupació per al 2021
El consistori destinarà 160 mil euros per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi entre la població

L'Ajuntament de Llavaneres es dotarà d'una partida extraordinària de 160 mil € euros per incentivar la contractació de persones a l'atur. El total de l'aportació, sumant-hi la subvenció rebuda a finals d'any, en el marc del Pla de Reactivació per l'Ocupació, finançat per la Diputació de Barcelona, és de 182.323 €, i es destinarà a la contractació de quinze persones al llarg d'aquest any 2021. Aquest any es manté l'amplitud de perfils professionals per tal de facilitar-hi l'accés d'una major part de la població i en la valoració dels candidats s'hi inclouen mesures de caràcter social. Les sol·licituds per prendre part de la convocatòries es poden presentar fins al 21 de maig.

Plans d'Ocupació 2021En total, el consistori convoca quinze places, que es finançaran amb recursos propis, que conjuntament amb les dues places de conserges finançades a través del Pla de Reactivació de l'Ocupació de Diputació de Barcelona permetran la contractació d'un total de disset persones aquest any. Tot plegat, amb l'objectiu de pal·liar els efectes d'aquesta crisi provocada per la covid-19 i contribuir a millorar la situació socioeconòmica, personal i professional dels vilatans.

Un dels objectius d'aquests Plans Ocupacionals 2021 que impulsa l'Ajuntament de Llavaneres, és afavorir la contractació dels col·lectius amb més dificultats en la recerca de feina (majors de 45 anys, menors de 30 anys, aturats de llarga durada, famílies monoparentals i nombroses, persones amb discapacitat...). A més, també es tindrà molt en compte la situació sociofamiliar i l'anàlisi curricular de la persona de manera que la puntuació obtinguda analitzarà els tres aspectes troncals: els laborals i personals, els socioeconòmics i els curriculars.

Situació actual

Els efectes de la crisi social i econòmica de la pandèmia provocada pel coronavirus, continuen sent evidents en l’economia i concretament en les dades d’atur.

Al municipi, el total de persones en situació d’atur arriba ja a les 527 persones , segons el que ha publicat l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya (dades de març 2021). Això implica un augment de 94 persones, si comparem les dades d’atur amb les del mateix període de l’any passat.

Amb aquesta xifra, la taxa d’atur municipal s’eleva al 11,37% el que suposa un increment del 1,82% respecte a la taxa de març de l’any passat (9,55%).

L’increment interanual s’eleva al 21,71% .

La convocatòria inclou quinze llocs de treball:

  • 6 Peons de la brigada jove
  • 2 Peons per a la brigada
  • 1 Vigilant de la zona blava
  • 3 Auxiliars administratius
  • 1 Tècnic de Joventut i Igualtat
  • 1 lampista
  • 1 Arquitecte Tècnic

Plans Ocupacionals 2021: perfils tècnics

Els perfils tècnics són els següents:

  • 1 Tècnic de Joventut i Igualtat
  • 1 Lampista
  • 1 Arquitecte tècnic
Cliqueu aquí per accedir al tràmit de sol·licitud de participació.

Plans Ocupacionals 2021: perfils no tècnics

També es convoquen els següents llocs de treball:

  • 6 places per la Brigada Jove
  • 2 places Brigada
  • 3 places Auxiliars administratius
  • 1 plaça vigilant de la zona blava

Cliqueu aquí per accedir al tràmit de sol·licitud de participació.

Àrea de suport

Documentació

Full de participació : perfil no tècnic

Full de participació: perfil tècnic

Autorització de representació 

Declaració jurada: no percepció de retribucions

Autorització a menors no emancipats

Informació relacionada
S'inclouen dins dels Plans d'Ocupació per al 2021 i en la primera convocatòria van quedar deserts
Diputació de Barcelona
^