X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.12.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Mesures de protecció a causa de l'incendi d'una indústria a Montornès
El fum tòxic ha arribat a Llavaneres, i l'Ajuntament demana que els centres educatius, les residències geriàtriques i el centre de Creu Blanca tanquin portes i finestres i que no facin activitats a l'exterior

Aquest matí s'ha declarat un incendi en una indústria de Montornès del Vallès, fet que ha provocat una gran columna de fum nociu, que el vent ha empès cap el Maresme. Aquest fum és tòxic i pot provocar moltes molèsties a les persones, per aquest motiu des de Protecció Civil es demana que el veïnat prengui mesures d'autoprotecció si es veu afectats per aquest fum. La principal acció que cal prendre és el confinament, és a dir, no sortir al carrer i tancar totes les portes i finestres de l'immoble.

L'Ajuntament ha traslladat aquesta recomanació als centres i serveis on hi ha població de més risc. En concret s'ha demanat als centres educatius (les escoles bressol, les escoles i a l'institut) que els infants i joves no surtin al pati i mantinguin les finestres i les portes tancades. També s'ha traslladat les mateixes recomanacions al Casal de la gent gran, a les residències geriàtriques i a la Llar dels Germans Franciscans de la Creu Blanca.

En paral·lel, el servei de comunicació de l'Ajuntament està seguint les evolucions de l'incendi i està informant a la població a través de les xarxes socials, les llistes de distribució de WhatsApp, per correu electrònic als veïns subscrits i a través de l'app mòbil LlavaneresAmbTu. Us recomanem que feu servir aquests canals per rebre informació oficial.

fum incendi Montornès

Diputació de Barcelona
^