X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El CAP de Llavaneres recupera el servei de pediatria
A partir de dimecres 20 d'octubre, en horari de matí i de tarda, com abans de la pandèmia

Les famílies del poble podran tornar a gaudir del servei de pediatria sense sortir de Llavaneres. A causa de la covid, l'atenció als infants es va traslladar a Sant Vicenç de Montalt. La direcció de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Llavaneres, que inclou el CAP de Llavaneres, els dos consultoris de Sant Vicenç de Montalt i el centre mèdic de Caldes d'Estrac, va decidir reorganitzar-se per optimitzar els recursos contra el coronavirus, seguint els criteris del departament de Salut.

En aquell moment de crisi sanitària, el primer objectiu va separar l'atenció pediàtrica de l'atenció a la població adulta, així com dels casos amb patologies respiratòries. Els centres d'atenció primària havien de funcionar com a centres d'urgències. La mesura estava vigent des del 6 d'abril de 2020, coincidint amb la fase d'expansió de la pandèmia. Aquí podeu recuperar la informació.

Ara, el CAP de Llavaneres podrà recuperar l'atenció mèdica als més petits de la casa. També recuperaran la normalitat els dos centres mèdics de Sant Vicenç, el de Montalparc i el consultori de dalt de la vila. Els veïns de Caldes d'Estrac, per la seva banda, seran atesos a Montalparc a partir del dia 20.

Diputació de Barcelona
^