Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Combatem el mosquit tigre
Aquest insecte es reconeix per les ratlles blanques al cap, el cos i les potes i prolifera en petites acumulacions d'aigua estancada

La Regidoria de Salut Pública ha portat a terme aquesta setmana un nou control del mosquit tigre al municipi. Aquests tractaments es fan de manera periòdica i consisteixen en abocar larvicida als embornals per frenar la proliferació d'aquest insecte. L'acció s'executa en col·laboració del Consell Comarcal del Maresme.

Els ous i les larves del mosquit tigre viuen en petites basses d'aigua estancada, en àrees exteriors properes a la presència humana. La mesura més eficaç, com reiteren els experts, és eliminar els llocs amb aigua on creixen. Per aquest motiu el consistori demana la col·laboració dels veïns. Cal que s'eliminin els llocs d'aigua on creixen, habitualment acumulacions en recipients que es deixen a la intempèrie, per exemple, plats sota de testos o semblants. Al web municipal hi ha tot un espai dedicat al mosquit tigre amb consells i informació sobre com evitar la seva proliferació. En paral·lel el consistori realitza tractament preventius per contribuir a la reducció de la presència del mosquit.

Mosquit tigre: tractament  Tractament

Diputació de Barcelona
^