Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les obres d'ampliació del CAP Llavaneres enfilen la recta final
L'alcalde i la regidora de Salut Pública han visitat les noves instal·lacions

L'alcalde, Àlex Neira, i la regidora de Salut Pública, Àngels Solà, han visitat les obres d'ampliació del Centre d'Atenció Primària (CAP) Llavaneres. En la visita, han pogut comprovar que les noves instal·lacions proporcionaran l'espai necessari per poder millorar l'atenció dels usuaris. La previsió és que els nous espais es puguin estrenar aquesta primavera.

Collage obres cap

S'hi han construït dos edificis annexes que es connecten amb un nou nucli d'escala i un ascensor. L'ampliació suposa un creixement de 661,24 m2 que, afegits als 631,11 m2 actuals, suposarà una superfície construïda total de 1.292,65 m2. A la planta baixa, s'hi ubicaran set consultes noves, així com la sala d'espera, l'aula d'educació sanitària, un magatzem, serveis i vestidors. Les consultes tindran orientació cap a la façana nord. Pel que fa a la sala d'espera, se situarà davant d'un nou pati interior enjardinat. A la primera planta, hi haurà sis consultes amb sala d'espera, serveis per als usuaris i dependències de l'àrea administrativa, com ara la sala de grups, de reunions, d'usos polivalents i els vestidors de personal. Totes les estances tenen il·luminació i ventilació naturals.

A la coberta de l'edifici s'hi han instal·lat panells fotovoltaics i unitats d'aerotèrmia. Es tracta d'una aposta per aconseguir un equipament energèticament autosuficient, que podrà funcionar bona part de l'any de manera passiva, gràcies també a un bon aïllament, a la ventilació natural creuada entre façanes i patis, a la forma arquitectònica i a l'orientació.

L'ampliació del centre sanitari s'ha fet en una part de l'espai que ocupava l'antiga Escola Labandària. Al mes d'octubre del 2022 es van enderrocar les aules i les obres van començar el mes de setembre de 2023.

Diputació de Barcelona
^