Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament demana la implicació dels veïns per combatre el mosquit tigre
Aquest insecte prolifera en petites acumulacions d'aigua estancada, com ara galledes, plats sota testos, bidons, regadores, petites basses, etc.

Després dels mesos de més calor i amb l'arribada de les pluges, és important que s'extremin les precaucions per frenar la proliferació del mosquit tigre. Els ous i les larves viuen en petites basses d'aigua estancada, en àrees exteriors properes a la presència humana. Per això, la mesura més eficaç per evitar-ne la proliferació és eliminar els llocs amb aigua on creixen.

L'Ajuntament realitza periòdicament un tractament larvicida als embornals del municipi, amb col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, per tal de combatre la presència del mosquit tigre. El consistori demana la col·laboració dels veïns per combatre l'auge de l'insecte i demana que s'eliminin els llocs d'aigua on creixen, habitualment acumulacions en recipients que es deixen a la intempèrie, per exemple, plats sota de testos o semblants. El mosquit tigre pon ous a qualsevol lloc de petites dimensions susceptible de quedar inundat i que contingui aigua durant uns quants dies.

Al web municipal hi ha tot un espai dedicat al mosquit tigre amb consells i informació sobre com evitar la seva proliferació.
Al web de la Generalitat podeu trobar-hi més informació.

mosquit tigre

Diputació de Barcelona
^