X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La campanya de vacunació de la grip arriba al Casal de la Gent Gran
Llavaneres inicia el període de vacunació el proper dilluns 28 d'octubre. Per primera vegada personal de l'ambulatori visitarà el Casal de la Gent Gran els quatre dimecres del mes de novembre

Sant Andreu de Llavaneres inicia aquest proper dilluns 28 d'octubre la campanya anual de vacunació de la grip. Enguany, i com a novetat pel que fa a l'atenció a les persones i al seu benestar, el personal de l'ambulatori municipal visitarà el Casal de la Gent Gran per tal de realitzar-hi vacunacions. Aquestes visites es faran els quatre dimecres del mes de novembre –els dies 6, 13, 20 i 27– de 15 a 17 hores.  

La grip és una malaltia respiratòria vírica que s'encomana fàcilment d'una persona a una altra i que produeix febre elevada, tos, mal de cap i malestar general. En la majoria dels casos, les persones es recuperen en una o dues setmanes sense necessitat de rebre tractament i és important seguir unes bones pràctiques d'higiene.

Entre els grups de risc de la població als que cal vacunar trobem persones d'edat igual o superior a 60 anys, o persones de menys de 60 anys que presenten un risc alt de complicacions derivades de la grip, com són infants a partir de 6 mesos i adults amb malalties cròniques, infants i adolescents de 6 mesos a 18 anys que reben tractament prolongat amb àcid acetilsalicílic, dones embarassades en qualsevol trimestre de gestació, infants d’entre 6 mesos i 2  anys d’edat amb antecedents de prematuritat, persones que poden transmetre la grip a aquelles que tenen un risc alt de presentar complicacions (personal sanitari, estudiants en pràctiques i persones que conviuen a la llar amb altres que pertanyen a alguns dels grups d’alt risc) o persones que treballen en serveis públics essencials i persones amb exposició laboral directa a aus domèstiques o porcs, en granges o explotacions avícoles o porcines, i també a aus salvatges.

campanya grip

Diputació de Barcelona
^