X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Atenció als centres de salut: prioritzem el web de programació de visites
Es manté l'atenció presencial per als casos greus

Els centres d’atenció primària de la Metropolitana Nord, entre els quals s'hi troba el de Llavaneres, comencen, de manera progressiva, a recuperar la seva activitat i des de l'Institut Català de la Salut es demana als usuaris que continuïn prioritzant el web de programació de visites per contactar-hi, seguida de l’atenció telefònica.

Al web s’ha habilitat un espai per descriure breument quina és la necessitat de l’usuari (ja sigui atenció mèdica, renovació de medicació, dubtes sobre la incapacitat laboral o qualsevol altre tràmit). El personal d'atenció primària gestionarà la petició i hi donarà resposta. L’ús d’aquest web permetrà evitar desplaçaments innecessaris als centres, així com agilitzar les respostes per als usuaris.

En cas de no poder dur a terme la petició a través del web, es pot trucar al telèfon 93 326 89 01, des d’on s’atendrà la petició i es donarà una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal que l’usuari es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP. Els usuaris també tenen l’opció de contactar amb els seus professionals de referència a través de La Meva Salut i l’eConsulta.

Es manté l’atenció urgent presencial

Els centres continuen habilitats per donar atenció urgent, per a situacions que no poden esperar i han de ser ateses presencialment i al moment, com podrien ser pèrdua de consciència, dolor agut intens, hemorràgies o ofec sever, entre altres. És important que els usuaris que requereixen aquest tipus d’atenció i que es puguin desplaçar, vagin als centres, per ser atesos el més aviat possible. Com sempre, en cas que no es puguin desplaçar, cal trucar al 061.

Arxiu extern

Diputació de Barcelona
^