Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Divendres 23, vine a donar sang!
Cal fer reserva prèvia

Divendres 23 d'octubre tothom que ho vulgui podrà donar sang, de 10 h a 14 h i de 17 a 21 hores, a l'Espai Labandària. Cal fer reserva prèvia a donarsang.gencat.cat.

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

Pot donar sang qualsevol persona sana d'entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos. D'aquesta manera, els veïns poden realitzar un acte solidari per sumar totes les possibles donacions i contribuir així a mantenir les reserves.

Campanyes amb mesures de seguretat

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual. Més informació: https://www.donarsang.gencat.cat

Diputació de Barcelona
^